perjantai 30. joulukuuta 2016

MEMORIES 2016

Joulukuun viimeisiä päiviä viedään, ennen kuin tämä vuosi alkaa olla taputeltu. Kävin tossa läpi vähän puhelimen kuvia ja ajattelin, että olisi kiva jakaa muutamia kuvia tästä vuodesta teidän kanssa ja samalla käydä vähän läpi tätä vuotta ja mitä kaikkea siihen oikein sisältyi. Mutta jottei tästä postauksesta tulisi kamalan pitkä niin hypätään nyt vaan suoraan asiaa.



Ennenkun selailin näitä puhelimen kuvia ajattelin, ettei tänä vuonna tapahtunu paljon mitään, mutta siinä kuvia selaillessa tajusin että tänä vuonna tapahtuikin paljon enemmän kuin muistinkaan. Tänä vuonna sain pitkään haluamani tatuoinnin. En enää edes muista elämää ilman tatuointia. Monesti oon vahingossa sanonut ottaneeni tämän tatuoinnin vuonna 2015, vaikka todellisuudessa olen ottanut tämän tatuoinnin vasta tänä vuonna.

Tänä vuonna mua pyydettiin myös muutamaan eri kertaan hiusmalliksi. Ja oli kyllä super kiva pitkästä aikaa olla hiusmallina, kun sitäkin oon viimeeksi nuorempana tehny.


BRUNSSIT on myös ollu tämän vuoden juttu. Ja muutenkin ruuanlaitto ja leivonta. Tänä vuonna on tullu syötyä brunnsseja kavereiden kanssa muutamaan eri kertaan ja se on ihanaa. Hyvä ruoka ja seura ei voi olla huono yhdistelmä.


Vaikka kuinka olisin halunnut käydä erilaisilla piknikeillä, mutta tänä vuonna ne jäi hieman vähäisiksi. Mutta tuli kyllä moneen otteeseen käytyä ulkona kuvailemassa ja muuten vaan hengailemassa ja istumassa.


Tänä vuonna kun täytin 18, niin siinä samalla sitten pamahti käteen myös ajokortti, josta oon ihan super tyytyväinen, että sain sen ekalla läpi. Oon itseasiassa saanu kaikki teoriakokeet ja ajokokeet ekalla läpi. Sen jälkeen kun se kortti sitten tuli, niin oon ollu useaan otteeseen kuskina ja muutenkin on kyllä tullu ajeltua aikas paljon.

Ens vuonna sitten mun pikku Capoli täyttää 3 vuotta. Vastahan me haettiin tämä pieni lentokentältä ja nyt se on jo reilu 2 vuotias ja täyttää kohta 3. 


Kesällä minä ja Juuli vietetiin monia iltoja, jolloin juotiin viiniä, syötiin herkkuja ja juteltiin kaikista maailman asioista. Ja ehdottomasti ensi kesänä on järjestetävä enemmän tälläisiä iltoja useammin ja isommalla porukalla. 

Tänä vuonna saatiin myös vihdoin aikaiseksi käydä Virossa päiväristeilyllä, josta ollaan muutamana vuonna puhuttu, mutta ei vain olla saatu aikaiseksi. Ja jos siitä kiinnostaa lukea enemmän nii täältä löytyy postaus siitä. 


Nämä kaksi ylempää kuvaa on mun yksiä lemppareista. En kyllä oikein osaa sanoa mitään erityistä syytä siihen miksi tämä on näin...

Monesti ainakin mua henkilökohtaisesti on harmittanut, se ettei vanhoihin frendeihin ole tullut pidettyä niin paljon yhteyttä kuin olisi voinut tai olisi ollut mahdollista. Tänä vuonna sitten päätin rohkeasti ottaa yhteyttä muutamiin vanhoihin kavereihin ja pyytää kahville ja vaihtaa sitten kuulumisia monenkin vuoden takaa. Ja pakko kyllä sanoa, että siitä tuli super hyvä mieli, kun huomasi että kaikista asioista pystyi puhua ihan samalla tavalla kuin ennen, vaikkakin viime näkemisestä olikin vierähtänyt vuosia.


Sittenkun alettiin menemään lähemmäs syksyä ja talvea, niin huomaan ainakin itse, että on tullut otettua enemmän kuvia taivaasta ja maisemista ylipäätään, kun värit ovat niin nättejä varsinkin llalla.

Ja tämä asu mikä tässä näkyy on yks mun lemppari asuyhdistelmistä, mekko on ihana, takki on ihana, laukku on ihana ja kaulahuivi tuo ihanasti syksyistä väriä tähän asuun.  


Ihanat syksyiset värit puun lehdissä. 

Ja yllättäen taas kahvilla. 

Apua Hertta on niin suloinen tapaus. Kyseinen koira on siis Sannan ja tämä pieni koira on niin ihana. Tuli kyllä kova ikävä sitä aikaa kun Capoli oli sellainen samanlainen pikku pentu. Viimeeksi kun näin Hertan, se oli sellainen pieni puhelimia varasteleva riiviö. IHANA💗 Voisin milloin vaan ottaa tämän pienen tapauksen omaan kotiin.


Niinkuin varmaan kaikki näistä kuvista on jo tähän mennessä huomannut, niin kahvilla on kyllä tullu käytyä paljon, itseasiassa poikkeuksellisen paljon, sillä en todellakaan yleensä ole käynyt näin useasti kahvilassa kahvilla. 


Käytiin Juulin kanssa myös tänäkin vuonna I Love Me -messuilla, vaikka ei siellä nyt mitään niin kovin ihmeellistä ollut. Vaikkakin muutama juttu kyllä sieltäkin tarttui mukaan.

Myös moni mun kavereista täytti tänä vuonna 18, niin niitä tuli sitten moneen eri kertaan juhlittua, tottakai kun sitä kerran täyttää 18 nii niitä juhlitaan sitten kunnolla.



Kävin myös vuonna 2016 ensimmäistä kertaa Kiasmassa. Vaikka ensimmäinen kerta sielä oli vähänniinkuin pakollinen, niin se oli ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista tapahtumista. En oo oikeen koskaan tykännyt museoista tai mistään muustakaan vastaavasta. Mutta Kiasma on paikka, johon voisin ehdottomasti mennä uudestaan, sittenkun näyttelyt vaihtuu. 


Jokavuotiset "ravintolapikkujoulut", no niistäkin löytyy jo tekstiä täältä blogista. Että jos kinnostaa kuulla niistä enemmän nii sen lukemalla on aika hyvin kartalla siitä mitä silloin tapahtui. 

Lapsenvahtina oon tänä vuonna ollu moneen kertaan nuoremmille ja vähän vanhemmille lapsille ja no, on sitä kyllä tullut oltua lapsenvahtin vähän vanhemmillekkin "lapsille".


Haluun tähän loppuun vaan sanoa, että tässä nyt ei ollu todellakaan kaikki tapahtumat tältä vuodela 2016, eikä kaikki kuvat ja tekstit liity toisiinsa.
Mutta oli kyllä super kiva tehä tällästä postausta. Vähän kyllä harmittaa se, että tämä jäi nyt näin suppeaksi. Ei vain yksinkertaisesti millään voi muistaa mitä esimerkiksi vuoden alussa tapahtui. Kalenteriin kyllä aina merkkaan kaikki tapahtumat, menemiset ja tulemiset sinne ja tänne, mutta kun sain uuden kalenterin heitin vanhan ajatuksissani heti pois. Olisi nimittäin ollu tosi kiva kertoa enemmän ja tarkemmin tapahtumia tältä vuodelta, mutta ehkä ensi vuonna sitten, jos tälläinen samanlainen postaus tänne tulee.
Mutta tälläkertaa tämä oli tässä.

KIITOS.

Apua tästä tulikin ihan super pitkä. No mutta vuoden 2016 viimeinen postaus täällä.
Nauttikaa super paljon uudesta vuodesta.


Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti