torstai 22. joulukuuta 2016

8 VINKKIÄ PAREMPAAN JOULUUN

Ylihuomenna on tosiaankin jouluaatto. Tuntuu jotenkin tosi hulluta, että ylihuomenna on joulu, vaikka vastahan sitä oli kesäloma. Ja koska ylihuomenna on joulu, niin päätin tehdä tänään teille tälläisen (6) vinkkiä parempaan jouluun postauksen, jossa kerron vinkkejä/ideoita, joilla voit saada joulustasi vielä hieman enemmän irti.


Nämä ovat siis juttuja, joita itse ajoin tehdä jouluna. Ja vakka näitä vinkkejä teille jaankin ei se tarkoita sitä että jos et tekisi näi, niin joulustasi tulisi ihan surkea. Nämä ovat vain vinkkejä, joiden avulla koen itse saavani joulusta enemmän irti. 
-------------

HERÄÄ AIKAISIN - Tämä ei ehkä ole sellainen, mitä kaikki haluaisivat tehdä. Mutta itse ainakin haluan herätä jouluaattona kohtuun aikaisin, ettei koko joulu mene täysin ohi nukkuessa.

OTA ILO IRTI –Jouluhan on kuitenkin vaan kerran vuodessa, joten yritä siis nauttia siitä täysin rinnoin. Jos joka joulu tuntuu menevän samalla kaavalla ja se kyllästyttää, niin muuta rutiineja. Se saattaa saada joulun tuntumaan hyvinkin erilaiselta.


OLE POSITIIVINEN –On paljon mukavampi muillekkin viettää joulua, jos ihmiset ympärillä ovat positiivisia, eivätkä valita turhista pienistä asioista. Joten vietä joulu miettien niitä posiitiviisia asioita, valittaa ehtii myöhemminkin.

JÄTÄ PUHELIN – Joulu on aikaa mikä vietetään läheisten ihmisten kanssa, eikä puhelimella roikkumiseen. Kyllä siellä somessa kerkeä myöhemminkin roikkua.

ÄLÄ STRESSAA –Jos kaikki ei menekkään juuri niin kuin olit suunnitellut. Ei haittaa. Ei haittaa vaikka kaikki asiat eivät aina mene juuri niin kuin olit suunnitellut.

OTA KUVIA –Itse ainakin rakastan ottaa kuvia, oli vuodenaika mikä tahansa. Jälkikäteen on aina ihanaa katsella kuvia ja muistella mitä kaikkea sitä tapahtuikaan.


MUISTA ISOVANHEMPIASI - Kaikki eivät nää isovanhempiaan useasti, mutta koska joulu on perhe juhla, muista isovanhempiasi esimerkiksi kortilla, puhelulla tai vaikka ihan tekstiviestillä. He arvostavat sitä varmasti.

NAUTI –Tämä ei varmaan kaipaa sen enempää selittelyjä. Unohda turha joulustressi ja keskity rentoutumaan ja viettämään joulua.

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti