tiistai 6. joulukuuta 2016

99 VUOTIAS SUOMI

Viimeaikoina oon ollut ihan super stressaantunut ja ahdistunut. joten siksi musta ei oo täällä kuulunut reilu kuukauteen mitään. Mutta nyt alkaa olla jo vähän parempi olo näin henkisesti, joten siksi päätin tulla pitkästä aikaa tänne kirjottelemaan. 
-----------------
Kaikki meistä (ainakin suomalaisista) tietää mikä päivä tänään on. Ja siis tänäänhän on siis Suomen Itsenäisyyspäivä ja monilla on aina itsenäisyyspäivänä jonkinlaisia perinteitä tai jotain juttuja mitä aina itsenäisyyspäivänä tulee tehtyä. Vielä tänään ajatelin, ettei meillä ole mitään itsenäisyyspäivän perinteitä, mutta päivän mittaa huomasin, että meillähän on niitä monia.

Itsenäisyyspäivänä olemme aina leiponeet pipareita, syödään karjalanpaistia ja perunamuusia ja illalla sitten katsotaan linnanjuhlia, syöfään herkkuja ja juodaan glögiä. Tänäänkin kaikien noiden muiden lisäksi, meidän aamu alkoi sillä, että katsottiin yhdessä jouluelokuvaa, jonka jälkeen siivoiltiin, käytettiin Capo päivälenkillä, sitten leivottiin niitä pipareita ja joulutorttuja, syötiin ja sen jälkeen lähdettiin käymään ajelulla helsingissä, jonka jälkeen sitten koristeltiin kuusi ja loppuilta katsottiin sitten linnanjuhlia ja syötiin herkkuja.

Tänä aamuna vielä ajattelin että tämä itsenäisyyspäivän vapaa päivä olisi vain ylimääräinen vapaapäivä muiden joukossa, sillä en tee ikinä mitään, mutta väärässä olin. Näin kun jälkikäteen mietin niin ollaanhan me joka itsenäisyyspäivänä tehty vaikka ja mitä kaikkea.



Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti