keskiviikko 14. joulukuuta 2016

JOULUKUUN LAHJASHOPPAILUT

Nyt pääsette näkemään minkälainen oli mun viime lauantai päivä, kun minä ja Juuli käytiin joululahja ostoksilla.

Mun lauantai aamu alko ihan super aikaisin. Heräsin joskus 6.30 jälkeen ja lähdin sitten viemään porukoita Helsinkiin, laivalle. Ja sitten kun tulin kotiin niin olikin aika käyttää Capo aamulenkillä.

Aamulenkin jälkeen katsoin muutamat jaksot Uutta päivää, jonka jälkeen sitten aloin laittautumaan.

11.30 jälkeen lähdinkin sitten ajelemaan Juulin kanssa kohti Tammistoa. Siellä käytiin Adidas -outletissa ja pikaisesti Tokmannilla, jonka jälkeen sitten mentiin käymään Jumbossa. Ostettiin sieltä muutamat jutut, jonka jälkeen sitten lähdettiin ajelemaan meille.



Takki - Only

Karvaliivi - H&M

Mekko - New Yorker

Kengät - Timberland

Laukku - H&M

Korvakorut - Lindex

Matkalla meille pysähdyttiin myös ottamaan muutamat asukuvat. 

Oikeastaan heti kun päästiin meille, alettiin tekemään ruokaa. Tehtiin perus nuudeleita, mutta omiin nuudeleihin lisäsin kanaa.
Ja vaikka tämä ruoka on super helppo ja yksinkertainen, on tämä yksi omista lemppareistani.

Eipä me mitään kovin erikoista meillä tehty, kunhan istuttii, juteltiin ja syötiin. Sittenkun Juuli lähti kotiin, käytiin Capon kanssa saattamassa Juuli pysäkille. Ja kotona sitten vaihdoin nopeasti lämpimämmät vaatteet päälle ja lähdin käyttämään Capoa kunnon iltalenkillä.


Capon iltalenkin jälkeen, olin jonkun aikaa koneella. Jonka jälkeen sitten päätin tehdä vähän iltapalaa ja katsoa samalla Netflixiä.

Ja ehkä joku tunti tai puolitoista myöhemmin, äiti soitti ja pyysi mut hakemaan mun vanhemmat ja pari perhetuttua satamasta. 

Sitten tultiin porukalla takaisin meille, katsottiin X factors:ia ja syötiin taas vähän lisää. Ja siinä ennen 2 lähdinkin sitten viemään perhetutut kotiin, jonka jälkeen tulin takaisin kotiin ja menin suoraan nukkumaan. Olin kyllä ihan superväsyny, kun ajoin kotiin toiselta puolelta Vantaata, koska aamulla herätys oli kuitenkin jo 6.30 jälkeen ja nukkumaan pääsin vasta kun kello lähemmäs 3. 

Ehkä ens kerralla kun tällänen postaus tulee, niin päivä on tapahtumarikkaampi ja kuvia on enemmän kuin nyt.

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti