sunnuntai 18. joulukuuta 2016

PIKKUJOULUT WITH GIRLS

Niinkuin aikaisempina vuosina, niin tänäkin vuonna mentiin tyttöjen kanssa viettämään pikkujouluja ravintolaan. Oon sitä mieltä, että tää on super kiva juttu. Ei tarvitse miettiä tai ostaa lahjoja, saadaan viettää aikaa yhdessä ja syödään hyvää ruokaa. Tästä on tullu meijän juttu. Ollankohan me nyt 4 vai 5 vuonna käyty näin joulun alla ravintolassa syömässä.


Eilinen ilta alkoi sillä, että aluksi menin Suvi-Tuulille ja sieltä sitten mentiin yhdessä bussiin ja sillä Helsinkiin. Jonkun aikaa sitten pyörittiin siinä Stockmannin edustalla ja siitä sitten käveltiin Amarillon. Siinä sitten odoteltiin jonkun aikaa, että kaikki meistä olisi paikalla, jonka jälkeen tilattiin ruuat. Muistaakseni taisin myös viime kerralla, kun oltiin viettämässä pikkujouluja Amarillossa, söin tämän saman aterian ja oli kyllä ihan älyttömän hyvää, niin hyvää kuin muistin.


Sen jälkeen kun oltiin syöty pääruoka, niin osa otti sitten jälkiruokaa. Ja siinä sitten istuttiin ja juteltiin, kunnes sitten otettiin lasku ja mentiin viereisen shottibaarin kautta Kiilaan muutamille. Sielä oltiin jonkun aikaa, kunnes minä, Rikka, Sara ja Sanna jatkettiin sitten matkaa Ugglaan. Ugglassa oltiin siihen asti, kunnes kyyti tul hakemaan meijät pois. 


Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti