lauantai 10. joulukuuta 2016

JOULULAHJAIDEOITA

Jouluaatto alkaa pikkuhiljaa jo lähestyä. APUA. Ja lahjat on vielä ostamatta, mutta pää lyö ihan tyhjää?
Tänään aattelin kirjottaa melko ajankohtaisesta aiheesta, nimittäin joululahjoista ja siitä mitä kenellekkin voisi hankkia lahjaksi. Mulla itselläni henkilökohtaisesti on lähes joka joulu tämä sama ongelma. En vaan yksinkertaisesti tiedä mitä voisin ostaa joululahjaksi perhelle ja kavereille. Yleensä haluan kuitenkin ostaa jotain tarpeellista ja sellaista mistä voisi oikeasti olla hyötyä, mutta aina se ei vaan ole niin helppoa. Aina kun kysyn joltain "mitä sä haluisit joululahjaksi", vastaus on aina sama "emmätiedä". Ärsyttävää... Ymmärrän tämä kyllä ihan hyvin, sillä mullakin on aina tämä sama vastaus, kun joku kysyy mitä haluaisin lahjaksi.

Yleisesti ottaen tuntuu siltä, että naisille on paljon helpompi ostaa lahjoja ja muutamia hyviä on esimerkiksi hajuvesi, kello, jotain sisustusjuttuja, koruja. JA SUKLAA on myös hyvä pikkulisä pakettiin tai joku muu herkku, josta lahjan saaja tykkää.

----------------------------------
En ikinä keksi mitä miespuolisille henkilöille voisi ostaa lahjaksi. Miehet ovat tässäasiassa jotenki tosi vaikeita, mutta mulla tuli ainakin mieleen hajuvedet, lahjakortit, leffaliput tai joku pyjama. Ja tietysti siihenkin pakettiin voi laittaa lisäksi jotain suklaata tai muuta hyvää.


Tai jos lahjoihin ei ole niin paljoa rahaa käytettävissä, niin voit tehdä jotain itse. Esimerkiksi voit tehdä vaikka jonkun joulukoristeen esimerkiksi ovikranssin tai voit tehdä "kuvakirjan", jossa on kuvia ja kaikkia mahdollisia yhteisiä muistoja susta ja lahjan saajasta.
Ja kavereiden kanssa voisi esimerkiksi sopia, ettei osta toisilleen lahjoja vaan sen sijaan menisi sitten kaveriporukalla yhdessä leffaan, syömään tai vaikka keilaamaan, silloin kaikki säästyy siltä stressiltä mitä ostaa lahjaksi kenellekin ja siinä saa sitten samalla viettää aikaa yhdessä. 

P.s. Turha ottaa lahjojen ostamisesta mitää ylimääräistä stressiä, joulussa on kuitenkin paljon muutakin tärkeämpää, kuin ne lahjat.

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti