keskiviikko 28. joulukuuta 2016

JOULUAATTO 2016

Joulu on nyt ohi ja kohta on aika siirtyä uuteen vuoteen. Jännää, miten tämä vuosi on mennyt ihan supernopeasti, meneeköhän ensi vuosi yhtä nopeasti kuin tämä.
Tänään ei kuitenkaan olla puhumassa ensi vuodesta, vaan joulusta. Kuvailin päivääni, jouluaattona ja nyt ajattelin kertoa teille kuinka tänä vuonna vietin joulua.

Tämä joulu oli hieman erilainen verrattuna aikaisempiin jouluihin, sillä olin kipeä joten piti ottaa aika rauhallisesti. Enkä siitä syystä päässyt käymään koiran kanssa lenkillä tai edes haudoilla. Tämä kyllä harmittaa vähän mutta sille nyt ei mitään voi.


Jouluaatto alkoi tavalliseen tapaan joulupuurolla ja sitä ennen olin käynyt sitten suihkussa ja pukenut mukavan velourasun päälle. Lähes heti syömisen jälkeen lähdin pikaisesti käymään Juulilla. Kävin siis vain ihan nopeasti viemään Juulille joululahjan, jonka olin ostanut. (Psst.. riisipiirakat ovat itsetehtyjä)


Sitten olikin aika katsoa Lumiukko. Ohjelma, joka tulee katsottua joka joulu. Tällä välin sitten mun vanhemmat kävivät viemässä muutamat joululahjat ja samalla sitten haudoilla viemässä kynttilät. Ja vaikka kuinka olisin halunnut mennä mukaan, niin oli vain parempi kuitenkin jäädä kotiin.


Joulukoira💗
Capo näyttää niin ihanalta sen punaisessa joulurusetissa, joten onhan siitä nyt pakko ottaa kuva. Tässä menikin yllättävän kauan ja pti nähdä paljon vaivaa tämän kuvan ottamiseen. Tämä oli niistä 100 kuvasta varmaankin ainoa paras, missä pikkupoika pysyy nätisti paikallaan.


Niin rankka kuvaussessio, että piti mennä sohvalle makoilemaan, katselemaan jouluohjelmia ja odottelemaan, että äiti ja iskä tulisi kotiin. 


Sittenkun äiti ja iskä vihdoin tuli kotiin kukkien ja muiden lahjojen kanssa, joita olivat matkalla saaneet, juotiin vähän glögiä ja pelattiin.


Tänä vuonna availtiin poikkeuksellisesti lahjoja pitkin päivää, niin kuusen alla oleva lahjakasa tyhjeni  pikkuhiljaa päivän mukaan. 


Sitten olikin taas aika katsoa ohjelmaa, joka on jokavuoden juttu. Eli joulupukki ja noitarumpu. Tykkään jotenkin superisti tästä ohjelmasta.
Sittenkun joulupukki ja noitarumpu oli ohi, katsottiin äitin kanssa yhdessä muutama muu jouluelokuva.


Kello olikin pian jo sen verran, että oli aika ruveta laittaa jouluruokaa pöytään. Meillä on usein niin, että ruokapöydässä on osa ruuista, mm laatikot ja sitten keittiönpöydillä muita ruokia. Näin ei tarvitse sitten tunkea ruokapöytää täyteen kaikkia mahdollisia ruokia.


Seuraavaksi olikin aika sitten syödä kakkua ja pipareita. Me tehtiin tänä jouluna mangojuustokakku mun pyynnöstä. Ah rakastan. Sittenkun glögi oli juotu ja kakkua syöty, oli aika avata sitten loput lahjat. Lahjojen avaamisen jälkeen vaan chillattiin koko loppuilta, juotiin vähän viiniä ja pelattiin aliasta. 

Oli kyllä kiva joulu, vaikka kyllä harmitti se, että piti lähes koko päivä olla sisällä. Tykkään muutenkin käydä haudoilla, kun sielä on niin nättiä ja kiva tunnelma ja tottakai olisi kiva olla mukana sytyttämässä kynttilöitä omille jo poismenneille läheisille. Mutta ensi jouluna sitten. 
En todellakaan halua tätä "tavaksi", että olen jouluna kipeä. 

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti