torstai 5. tammikuuta 2017

VIHDOIN LUNTA


Oli ihana käydä tänään aamulenkillä Capon kanssa auringon noustessa. Vaikka aamulla olikin -20 astetta, se ei tuntunut ollenkaan niin kylmästä kuin ajattelin. Capo ainakin tykkäsi siitä, kun pääsi aamulla melkein heti herättyään ulos lumeen leikkimään. Ja nyt koska yritän saada unirytmiä korjattua, niin teki hyvää herätä ajoissa lenkille ja sen jälkeen olla vielä koko päivä ilman nukkumista, vaikka kyllä lenkin jälkeen meinasi uni tulla, kun pääsi pakkasesta sisälle lämpimään peiton alle teekupin ääreen.
On kyllä tosi ihanaa kun tuli lunta ja pakkasta, vaikka pakkasta kyllä saisi olla hieman vähemmän.


Kaikkihan nyt tietää, että vuosi on vaihtunu. Kaikki paikat on nyt täynnä sitä "new year, new me" -paskaa suoraan sanottuna ja monet tekee uuden vuoden lupauksia, eikä siinä mitään niin tein mäkin, mutta ajattelin luvata tällä kertaa jotain erilaista, jotain millä on oikeasti väliä, eikä niitä samoja, karkkilakko, urheilu juttuja yms. Vaan tänä vuonna tein sellaisen uuden vuoden lupauksen itselleni, jolla on mulle oikeasti merkitystä.

Aikasempina vuosina jos olen tehnyt jotain uuden vuoden lupauksia, ne on olleet pelkkiä pinnallisia lupauksia. Enkä jaksa "kiusata" itseäni, millään pakkoliikunnalla tai herkkulakoilla. Haluan tehdä lupauksia, joilla on suurempi vaikutus mielialaan tai ylipäätään elämään.

En itse koe hyötyväni millään tavalla pinnallisista lupauksista, kuten esimerkiksi jostain herkkulakosta. Haluan vaan yrittää parantaa omaa elämänlaatua (jos niin voi sanoa). Mutta tottakai kaikki nyt tekee sellaisia uuden vuoden lupauksia ja muita lupauksia ylipäätään, jotka tuntuu itsestä hyvältä ja on sellasia omia juttuja, eikä jonkun toisen.



Takki - Esprit

Huivi - Gant

Pipo - H&M

Laukku - Gina Tricot


Toivottavasti teijän vuosi 2017 on alkanut hyvin!

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti