torstai 19. tammikuuta 2017

CHILL MOOD

Tää päivä on ollu työntäyteinen, pitkä ja super raskas. Tästä päivästä tuli kunnon suursiivous päivä, vaikka tarkoitus oli vain vähän imuroida ja pyyhkiä pölyjä. Koko päivä on tullu juostua ympäri kämppää ja siivottua melkeinpä kokoaika jotain ja siinä välissä on tietysti tullu leikittyä Caponkin kanssa. Heräsin aamulla 8, annoin koiralle ruuan ja sitten menin aamulenkille. Sen jälkeen alkoikin siivoaminen. Laitoin pyykinpesukoneen pyörimään heti Capon aamulenkin jälkeen ja tulihan tässä päivän aikana pestyä kokonaiset 3 koneellista pyykkiä. Tuli vaihdettua lakanat, imuroitua, pestyä vessat ja kaikkea muuta mahdollista.

Sitten kun siivous oli vihdoin valmis, lähdin koiran kanssa iltalenkille. Ja siinä lenkillä päätin sitten mennä suhkun sijaan poreammeesee rentoutumaan ja ottaa lasillisen valkkaria. Pakko kyllä sanoa, että oli hyvä päätös. Oli niin rentouttavaa maata vaahtokylvyssä, kun oli kynttilöitä, valkkaria ja rentouttavaa musiikkia. Taisin jopa nukahtaa hetkeksi, kun oli niin rento olo. Tää vaahtokylpy kyllä kruunasi koko tämän torstain. Ja seuraavaksi ajattelin syödä vähän jotain ja juoda teetä ja suunnata sitten piakkoin nukkumaan. 

Muistakaa välillä rentoutua. Mulla on aikankin niin, että en muista rentoutua. Stressaan, stressaan ja stressaan ja sitten alkaa ahdistaa se, että stressaa niin paljon. Sen ei välttämättä tarvitse olla mikään vaahtokylpy, vaikka se että laittaa kuulokkeet päähän, kuuntelee hyvää musiikkia ja menee vaan ulos kävelylle. Tai tekee vaikka kasvonaamion, kuuntelee musiikkia ja juo vaikka lasin viiniä tai jotain muuta mikä auttaa.





Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti