sunnuntai 8. tammikuuta 2017

2017 ENSIMMÄINEN BRUNSSI


Niinkuin tossa vuoden 2016 viimeisessä postauksessa puhuinkin brunsseista, niin eilen oli taas meijän tyttöjen brunssi päivä.
Tälläkertaa oltiin meillä ja tytöt tuli meille siinä joskus 10 aikaan ja alettiin sitten heti valmistelemaan tätä brunssia, että saataisiin brunssi mahdollisimman nopeasti valmiiksi, kun viimeeksi siihen meni paljon enemmän aikaa kuin oltiin ajateltu. Ja ainakin mulla oli siinä vaiheessa jo tosi kova nälkä.

Voi sitä sotkun määrää, kun 6 tyttöä tekee yhdessä ruokaa. Välillä tuntu jopa siltä, että keittiössä oli 5 lasta, kun sain kokoaika olla siivoomassa jotain sotkuja.


Taas tälläkin kertaa meillä oli paljon erilaisia herkkuja, pasteijoita, tuoremehua, teetä, jugurttia. salaattia, hedelmiä ja paljon muuta. Kirjaimellisesti tuntui siltä, että vatsa räjähtäisi siitä kaikesta syömisestä.

Toivon kyllä että näistä brunsseista tulisi selainen tapa, että näitä olisi useammin. On aina tosi kiva nähdä isolla porukalla kavereita, tehdä ja syödä hyvää ruokaa ja vaihtaa kuulumisia. Ja tämä on myös paljon halvemaa kuin se, että kävisi jossain ulkona brunssilla.



Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti