torstai 26. tammikuuta 2017

TAMMIKUUN BIISILEMPPAREITA


Mä kuuntelen musiikkia joka päivä. En muista milloin olisin ollut päivän kuuntelematta musiikkia. Oon varmasti Spotifyn suur kuluttaja. Mulla on kuulokkeet päässä bussissa, koulussa, kotona ja välillä jopa kuuntelen musiikkia yöllä.

Kaikki varmaan tietää sen, kun joku biisi vaan saa aikaan niin paljon muistoja ja/tai nostaa tunteet pintaan. Mulla on ainakin tosi paljon biisejä joiden takana on paljon muistoja ja ainakun kyseinen biisi soi radiossa tai missä tahansa niin muistot tulevat taas mieleen. Siinä hetkessä tuntuu siltä, kuin palaisit vain takaisin siihen hetkeen. Välillä vain kuuntelen vanhoja biisejä, joissa on paljon muistoja tarkoituksena palata siihen hetkeen.

Rakastan aina itse löytää uusia biisejä kuunneltavaksi, niin tänään nyt sitten ajattelin jakaa teille muutamia biisejä, jotka on tässä tammikuun aikana soinu korvilla useaan otteeseen. Tässä ei kyllä todellakaan ole kaikki hyvät biisit mitä tässä tammikuussa on tullut kuunneltua, mutta lista olisi aika pitkä jos tähän kaikki listaisin ja osa näistä on sitten vähän vanhempia ja osa uudempia. Mutta eiköhän nyt siirrytä suoraan asiaan.

Starboy - The weekend ft. Daft Punk

Fake Love - Drake

Black Beatles - Rae Sremmurd ft. Gucci Mane

Rakas - Haloo Helsinki

Fuulaa - Eveliina ft. Julma H

Low Life - Future

Paris - The Chainsmokers


Reggaeton Lento (Bailemos) - CNCO

Broccoli - D.R.A.M. ft. Lil Yachty

Kohta Sataa - Pete Parkkonen

I would like - Zara Larsson

Shape of you - Ed Sheeran

Castle on the hill - Ed Sheeran

Don't Wanna Know - Maroon 5


Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti