tiistai 22. joulukuuta 2015

PIPAREITA JA KUUSIA

Moikka!

Joulu on todellakin ihan nurkan takana. Itselläni on huomenna edessä joulusiivous ja viimeiset joululeipomiset. Mutta koska joulukuun alussa leivottiin Janikan kanssa vähän pipareita, niin ei tarvitse niistä sitten huomenna murehtia.

Koska niitä kuvia en oo tänne jakanu niin ajattelin että voisin nyt niistä tänne muutaman kuvan jakaa. Ja koska eilen aamupäivällä oli sen verran tylsää ja teki mieli, niin päätin koristella vielä lisäksi parit piparit, koska miksipä ei. Koristellut piparit näyttävät ainakin nätiltä lautasella.








 Huomenna olisi tosiaan siis tarkoitus tehdä kunnon joulusiivous ja siivota siis koko talo lattiasta kattoon, joten mitä luultavammin huominen päivä menee siivotessa ja viimeisiä joulujuttuja järjestellessä. Ja sitten onkin jouluaatto ja saa rauhassa hengähtää ja viettää vaan rauhassa aikaa perheen kanssa.

Eilen koristelin myös meidän joulukuusen. Joillakin on tapana koristella joulukuusi vasta jouluaattona, mutta meillä on tapana koristella kuusi ennen jouluaattoa, joten koristelin meidän kuusen eilen


ENNEN                                                         ---                                                   JÄLKEEN
Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti