Porkkanakakku on yks mun lemppareista. En varmaan ikinä ois uskonu et tykästysin näin paljon porkkanakakkuun, koska ajattelin vaan "ettei se voi olla hyvää koska siinä on porkkanaa" mutta väärässä olin.
Valehtelematta oon ehkä hieman rakastunut porkkanakakkuun, jos niin voi edes sanoa. Koska kun silloin joskus yläasteella kotitaloustunneilla teimme porkkanakakkua, en edes suostunut maistamaan. Mutta nyt olen sitten ihan rakastunut, mutta eihän se nyt haittaa :’)
Ajattelin jakaa teille tämän porkkanakakun reseptin, jotta voisitte tehdä sitä sitten vaikka jouluksi tai vaikka ihan milloin vaan syötäväksi
PORKKANAKAKKU
RAAKA-AINEET:
2,5dl Sokeria
2,5dl Vehnäjauhoja
1tl Leivinjauhetta
1tl Ruokasoodaa
0,5tl Suolaa
3/4tl Kanelia
n. 4dl Porkkanaraastetta
1dl Öljyä
2 Kananmunaa
KUORRUTUS:
200g Maustamatonta tuorejuustoa
3/4dl Tomusokeria
1/4tl Vaniljasokeria
VALMISTUS:
1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
2. Valitse sopivan kokoinen uunivuoka ja laita
siihen leivinpaperi.
3. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään kulhossa.
4. Sekoita porkkanaraaste ja öljy joukkoon.
5. Vatkaa joukkoon seuravaksi kananmunat yksitellen
sähkövatkaimella.
6.Vatkaa seosta keskinopeudella pari minuuttia.
7. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.
8. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia.
9. Jäähdytä.
10. Tee kuorrute ja levitä se jäähtyneen kakun
pinnalle.
Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti