lauantai 12. joulukuuta 2015

12.12.2015 PIKKUJOULUT


Nyt ollaan jo joulukuun puolessa välissä ja tänään oli se päivä kun mentiin tyttöjen kanssa viettämään pikkujouluja Amarilloon. Se on ollut oikeastaan sellainen tapa 7lk. Asti, että mennään ennen joulua yhdessä syömään, ettei tarvitse ostaa lahjoja tai muutakaan. Vaan saadaan vaa viettää yhdessä aikaa, jutella ja vaihtaa kuulumisia. Amarillo on ollut sellainen paikka missä ollaan käyty oikeestaan aina porukalla syömässä.

Tänään oli samalla sellainen ”Helsinkipäivä” käveltiin, otettiin kuvia ja ihasteltiin helsingin jouluvaloja ennen ja jälkeen syömisen. On se helsinki kyllä kaunis kaupunki ainakin joulun alla, jos vaan olisi hieman lunta niin olisi parempi. Ja enemmän jouluista.

Syömisen jälkeen kierreltiin vielä hieman ja sitten mentiin Saralle porukalla viettämään loppuiltaa. Se 2h mitä oltiin Saralla meni niin nopeasti, vaikka niinkään mitään järkevää sielä ei tehtykkään. Kunhan juotiin teetä ja nautittiin seurasta. Siis oon tällähetkellä niin väsynyt että huhuh ja nauranut varmaan 2kk edestä, niin hauskaa oli.

Tämä päivä oli erittäin ihana, sillä tänään olin vaan niin onnellinen että sain olla ihanien ystävien seurassa. Mutta nyt niihin kuviin. 












Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti