torstai 3. joulukuuta 2015

EI HYMYILYTÄ

HYVÄÄ JOULUKUUTA!

Teksin otsikko saattaa hieman ehkä hämätä "ei hymyilytä" otsikosta voi ymmärtää montaa eri asiaa. Mutta tässä tapauksessa se tarkoittaa kyseisen postauksen kuvia. Sillä tällä kertaa kun asukuvia kuvailtiin, huomasin etten hymyillyt kuvissa, ja kun yritin hymyillä niistä ei tullut mitään. Joka on outoa. Ei mulle ole ikinä ennen käynyt noin. Ei vaan jotenkin hymyilyttänyt.

Harmittaa tälläkertaa myös se että viime postauksesta on jo kulunut viikko ja nyt vasta tulee postausta. Mutta syynä tähän oli se, että meillä katkesi kotona netti viikoksi, mikä esti postausten tekemisen. Sen suurempaa syytä siihen ei onneksi tälläkertaa ollut. Mutta nyt koska netti taas toimii moitteettomasti, niin alkaa postauksia taas virrata :)

Ja koska nyt on joulukuu ja aletaan jo pikkuhiljaa lähestyä joulua, ajattelinkin siirtyä hieman jouluaiheisempiin postauksiin. Joten jos on jonkinlaisia joulu aiheisia postaus ehdotuksia, niin kommenttiboksiin vaan niin toteuttelen niitä sitten miten aika niihin sitten riittääkään.

Alhalla näkyvä asu on sellainen jota täsä lähiaikoina on tullut paljon käytettyä. Aina ei jaksa panosta vaatteisii, joten välillä voi pukeutua vähän rennommin.









Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

1 kommentti:

  1. Joulusisustukseen vinkkejä voisi olla hyvä postaus?

    VastaaPoista