keskiviikko 30. joulukuuta 2015

MELKEIN VUODEN VIIMEINEN

Iltaa

Tuntuu liian oudolta että tätä vuotta on enää jäljellä 1 päivä. Tämä vuosi on menny tosi nopeasti, siis ihan liian nopeasti. Kesälomakin vasta alkoi, vaikka siitä on jo monta kuukautta. Päivät vaan tuntuu kuluvan niin nopeasti, varsinkin jos on päivisin jotain tekemistä.

Tänään on ollut sellainen päivä, kun on tuntunut siltä, ettei tekeminen lopu. Vaikka enhän tänään paljon mitään ole tehnytkään. Aamulla heti herättyäni lähdin jumboon alennusmyynneille shoppailemaan ja kiertelemään, jos vakka jotain löytyisi. Niin kuin löytyikin, ihan muutama pieni juttu. Ostin H&M:stä ostin paidan ja korun. Ostin myös cosmopolitanin, jota voin lukea illalla.

*Maanantaina ostin Gina Tricotista tämän paidan joka oli päälläni tänään. Olen niin rakastunut tähän paitaan, joten ehkä se oli suurin syy miksi tänään tuli ostettua H&Mstä melkein samanlainen. Mutta elämässä pitää olla vähän glitteriä, vai?


Kun tulin jumbosta kotiin Janika odotti minua pihalla. Lähdettiin sitten heti kuvaamaan mulle tänne tämän päivän asua ja käyttämään Capo samalla päivälenkillä. Kuvailun jälkeen tultiin meille ja syötiin vähän keittoa, jota oli jäänyt eiliseltä. Hetken aikaa kerettiin juttelemaan ja valikoimaan vähän kuvia, kunnes oli aika taas syödä. Päivällisenä syötiin itsetehtyjä hampurilaisia. 

Sen jälkeen mun serkut tulivat meille, koska ovat täällä yötä. Ja pitihän sitä sitten jotain niidenkin kanssa tehdä. Joten pelattiin muistipeliä ja dominoa, jonkun aikaa. kunnes päätettin "vetäytyä" omaan rauhaan.

Kun kello alkoi lähestyä 20 alettiin laittaaan lapsia tietysti nukkumaa. Siinä kuluikin jonkin aikaa, kunnes saatiin lapset nukkumaan. Jonka jälkeen saatiin viettää Janikan kanssa kahdestaan aikaa Syötiin taas hieman lisää ruokaa ja juteltiin niitä näitä. 



















Takki - Cubus

Paita - Gina Tricot

Farkut - Gina Tricot

Vyö - H&M

Kengät - Timberland







Nyt kun Janika sitten lähti, olisi tarkoitus lukea hieman tätä Cosmopolitania ja ehkä tuijotella hieman Netflixiä (kertokaa ihmeessä hyviä sarjoja tai leffoja sieltä, jos suinkin tedätte) ja jossain vaiheessa raahautua sängyn pohjalle nukkumaan. Saas nähdä tuleeko taas valvottua puoleenyöhön netflixin takia. Mutta onneksi on loma, niin ei siitä sen enempää stressiä.

Huomen aamulla on tosin herätys jo varmaan viimestään 8 aikaan, kun lapset heräilevä ja täytyy alkaa tekemään aamupalaa, mutta kyllä yhden tai vaikka kaksikin päivää jaksaa helposti vaikka olisi huonosti nukkunutkin. 




Huomenna onkin sitten vuoden viimeinen päivä. Saas nähdä kerkeääkö sitä huomenna mitään postausta tekemään, yritän kyllä jotain ehtiä tänne kirjottelemaan.
Jos ei niin viettäkää mahtava uusi vuosi. 


Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

1 kommentti:

  1. Oot sööt
    Ja kato clueless, cake, i miss you, skins, gotham, otnb, american horror story ja sellasii hoe

    VastaaPoista