perjantai 18. joulukuuta 2015

APUA JOULULAHJOIHIN

Apua!
Joulu on alle viikon päästä. Etkö tiedä mitä ostat rakkaallesi? vanhemmillesi? ystävillesi? siskollesi? tai veljellesi? Ei huolta, sillä tämän päiväinen postaus koskee joululahjoja. Ja varsinkin jos et vielä tiedä mitä ostaisit ihmisille lahjaksi, tämä postaus saattaa olla sinulle avuksi. Ajattelin tehdä postauksen siitä, mitä esimerkiksi voit ostaa joululahjaksi vanhemmillesi, sisaruksillesi, isovanhemmille, poika- tai tyttöystävällesi.

Aloitetaan vaikka tyttöjen/naisten lahjoista.
Riippuen tietysti tytöstä/naisesta, että minkälaisesta lahjasta tykkää. Täytyy siis oikeastaan jollain tasolla tuntea henkilö jolle lahjan antaa. Mutta yleisesti hajuvedet, korut, lahjakortit, muut kauneustuotteet ovat hyviä joululahja vaihtoehtoja naiselle. Tai ainahan voit esimerkiksi itse tehdä jonkun lahjan, vaikka villasukat. Olisi varmasti ihanaa käyttää oman lapsen tekemiä villasukkia. Onneksi tässä on vielä hetki aikaa ostella joululahjoja rakkaimmille.


Ja sitten siirrytään poikien/miesten lahjoihin.
Musta henkilökohtaisesti tuntuu siltä, että miespuolisille ihmisille on vaikeampi ostaa lahjoja, koska useasti toiveet ovat jotain elektroniikkaa tmv, josta en itse henkilökohtaisesti ymmärrä oikeastaan mitään. Mutta ainahan voi ostaa vaikka hajuveden, yövaatteet, itsetehdyt villasukat tai vaikka vyön. Niinkuin naisille ostaessa, niin myös miehille ostaessa lahjoja on aikas tärkeää tuntea hmistä jollain tasolla. Niin lahjan ostaminen onnistuu helpommin. 


Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

1 kommentti:

  1. Oooh! Onpas hauskoja lahjaideoita! Hajuvedet, kosmetiikka, teet ja suklaa ja sisustusjutut on mullakin kavereille aikalailla tyypillinen lahjaidea. Iskälle lähtee tänä vuonna veljien kanssa vaatekaupan lahjakortti, noi kuvan reinot tosin ois ollut kanssa huippuidea! Miehille on kyl yleisesti ottaen niiiiiii vaikee ostaa lahjoja! Ite kyselin poikaystävältä, mitä miehet haluu lahjaks, ja tein siitä postauksen, nii tänä vuonna veljien lahjat löytyi pukinkonttiin vähän helpommin.. :,D

    VastaaPoista