tiistai 27. lokakuuta 2015

TIISTAINEN VAPAAPÄIVÄ


Moikka ja hyvää tiistaita!


Keskellä viikkoa olevat vapaapäivät on jotenkin aina nii mukavia ja aika menee tosi nopeasti, vaikkei mitään tekisikään. Mulla oli tänään siis vapaapäivä, eikä ollut koulua. Heräsin aamulla kello 9 ja menin heti Capon kanssa lenkille, tein smoothieta aamupalaksi. Piti sitä kyllä hieman koulujuttujakin tehdä, muta niihin ei mennyt paljoa aikaa.



Kun kaikki ”pakolliset” kouluhommat yms. oli tehty aloin laittautumaan, koska 15 aikaan näin Janikaa sellolla. Sillä meillä oli puhetta, että mentäisiin Leppävaaraan vähän kuvailemaan ja kahville. Ja siinä ennen lähtöä vähän siivoilin vielä vähän huonetta ja viimeiseksi käytin Capon tietysti päivälenkillä.




Mentiin heti aluksi kuvailemaan, ettei vahingossakaan pimeä kerkeisi tulla. Niinkin on käynyt. Useammankin kerran. Kuvauspaikan etsimisessä meni jonkin aikaamja koska ulkona tuuli niin paljon, ettei kuvatkaan tahtonut onnistua. Saatiin siinä kuitenkin muutamat kuvat räpsittyä, jonka jälkeen oltiin molemmat niin jässä, että melkein juoksujalkaa mentiin selloon. Mentiin suoraan kahvilaan juomaan kaakaota. (Kuulostaa jotenkin oudolta kirjoittaa "kahvilaan kaakaolle", mutta ei sitä oikeestaan voi paremmin sanoa?) Siinä meni tietysti oma-aikansa ja sitten kello olikin jo niin paljon, että päätettiin lähteä kotiin.



Kotona odotti vielä vähän lisää kouluhommia kouluhommien päälle. Niitä piti sitten heti alkaa tekemään, jotta ne tulisi tarpeeksi aikaisin valmiiksi. Niissä meni tietysti oma-aikansa ja sen jälkeen olikin aika lähteä iltalenkille Capon kanssa.
Ja nyt koska kaikki hommat on tältä päivältä tehty, niin ajattelin vaa loppuillan katsoa telkkaria tai jopa mennä aikasin nukkumaan, koska viimeöinä ei oo paljoa tullut nukuttua.


Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti