sunnuntai 18. lokakuuta 2015

HIUSKATASTROFI

Tänään ollaan vähän erilaisemman postauksen parissa, sillä en ole varma olenko ikinä edes tehnt vastaavanlaista. Nimittäin hiuspostauksen. Oltiin suunniteltu että lauantaina värjättäisiin Janikan hiukset. Mutta asiat ei menny ihan niin kuin niiden piti. Tarkoituksena oli siis värjätä Janika hiukset luonnollisen harmaan värisiksi ja Juulin hiuksia ei ollut tarkoitus värjätä/leikata ollenkaan, mutta toisin kävi. 

Aloitetaan vaikka Janikan hiuksista. Mentiin siis lauantaina kauppaan ostamaan hiusvärejä ja yksi värinpoisto, jotka maksoivat noin 30€. Sitten mentiin meille ja kun Juulikin oli tullut aloitettiin hiusten värjääminen. Ensimmäisenä kuva Janikan hiuksista ennen värjäystä.



Tehtiin aluksi värinpoistolla paljon raitoja Janikan hiuksiin ja annettiin tietysti vaikuttaa tarvittu määrä. Sen jälkeen tietysti pestiin ja kuivattiin hiukset. 




Tässä kuva Janikan hiuksista värinpoiston jälkeen.




Seuraavaksi ruvettiin laittamaan väriä päähän, jota laitettiin siis tietysti koko päähän. Ja sitten annettiin senkin tietysti vaikuttaa oma aikansa, jonka jälkeen pestiin pois. 



Hiusten värjäystuloksesta ei kyllä ihan tullut sellainen kuin piti jos niin voi edes sanoa, sillä Janikan hiuksista tuli luonnollisenharmaan sijaan haalistuneen oranssin värinen. Joten värjäys ei onnistunut ihan niinkuin piti. 




Seuraavaksi Juulin hiukset. Juulihan sai siis extempore idean, että leikataan hänen hiukset. Joten sitten otin sakset käteen ja leikkasin Juulilta 10cm hiuksista pois. Sitten Juuli ehdotti että laitetaan ylijäänyt värinpoisto hänen päähän ja katotaan mitä tulee ja niin tehtiin. Jonka jälkeen tuli uusi idea, että laitetaan loput Janikan hiusväreistä Julin päähän. Lopputuloksesta ei tullut kuitenkaan sellainen kuin oli ajateltu. Eikä mikään ihmekkään. Hiuksista tuli oranssit, joissa on sinivihreät hieman dippejä muistuttavat latvat. Mutta tulipahan nyt kokeiltua sitäkin. 






Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti