maanantai 26. lokakuuta 2015

MAANANTAI LEFFAILTA

Iltaa ja hyvää maanantaita!

Harvemmin tulee toivoteltua "hyvää maanantaita", mutta koska tänään on ollut hyvä maanantai, niin miksipä ei. Tämä maanatai on menny erityisen nopeasti vaikka en mitää ole tehnytkään. Lyhyesti. Aamua alkoi väjän jälkeen 8, kun piti koiran kanssa lähteä aamulenkille. Lenkin jälkeen aloin laittautumaan koulua varten. Koulu alkoi 13.40, joten kotoa piti lähteä bussilla, joka lähti 12.10. Sillä bussilla menin Selloon asti, jossa vaihdoinkin sitten seuraavaan bussiin. Sitten oltiinkin jo Tapiolassa odotelemassa tunnin alkua. Tunnin loputtua menin takas Selloon, jossa Janika jo odotti. Sillä meillä oli puhetta, että menään pikäisesti käymään Sellossa. Sen jälkeen tulin kotiin ja tein ruokaa.


Ja koska huomenna on vapaa-päivä, ettei ole koulua. Ajattelin lähteä seuraavaksi Capon kanssa iltalenkille ja viettää koko loppuillan katsellen leffoja. Huomenna sitten pitäisi tehä hieman läksyjä ja muita koulu juttuja.



Toivottavasti muillakin on myös ollu mukava maanantai!
Mukavaa alkuviikkoa! :)

!!!
Tein teille perjantaina MyDay -videon, jonka voit katsoa tuosta alhaalta. Laatu ei ole ihan paras, sillä päätin kuvata sen puhelimella.


Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti