perjantai 30. lokakuuta 2015

HUURTEINEN AAMU

Huomenta!

Oikeestaan kellohan on jo yli 12, mutta kuitenkin. Tämä aamu on ollut tosi ihana, sillä nukuin yöllä tosi hyvin 9h, vaikka normaalisti olisin ollut väsynyt, tänä aamuna en ollut. Melkeinpä heti herättyäni lähdin Capon kanssa tavalliseen tapaan aamulenkille. Mutta tällä kertaa päätin ottaa kameran mukaan, koska ulkona oli niin kaunista kun maassa, puissa ja puskissa oli vielä huurretta. Joten miksi en ottaisi niistä samalla kuvia. Siinä samalla kuluu aikakin hyvin ja Capo saa aikaa haistella, kun minä pysähtelen ottamaan kuvia. Ulkona on niin ihanan raikas sää, juuri sopiva vaikka hieman pakkasta onkin. Aurinko paistaa. On niin kaunista.

Seuraavaksi olisi tarkoitus lähteä kauppaan ostamaan ruokaa, jonka jälkeen voisi hieman syödä aamupalaa, jos sitä voi edes siksi enää kutsua, kun kello kuitenkin on jo niin paljon. Aamupalan jälkeen pitäisi alkaa siivoomaan, sillä Capon lelujen raatoja ja jäännöksiä on ympäri kämppää. Jonka jälkeen pitäisi aloittaa laittautumaan iltaa varten, käydä suihkussa, meikata yms. Sillä tänään menen Saralle viettämään halloweeniä. Mutta tänä vuonna vietämme halloweeniä hieman erilaisella tavalla, sillä tänä vuonna emme aijo pukeutua mitenkään. En oikeestaan edes tiedä miksi. Ehkä suurin osa ei halunnut pukeutua tänä vuonna?

Tietääkö kukaan miksi halloweeniä oiken vietetään?

Tähän loppuun ajattelin laittaa niitä kuvia hieman mitä tänä aamuna tulikaan otettua. Toivottavasti pidit tälläisestä pika postauksesta. Tänään ei oikein muuten ole aikaa koneella istua, mutta halusin kuitenkin tulla teille jakamaan vähän omia kuulumisia ja aamuisia kuvia tälläisen pikapostaksen parissa.
Nähdään seuraavassa postauksessa. 














Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti