tiistai 13. lokakuuta 2015

NEW BEGINNING


Tuntuu niin oudolta mutta samalla tosi hyvältä olla pitkästä aikaa täällä kirjottelemassa teille. Ajattelin että olisi hyvä aloittaa tämä ”uusi” blogi kertomalla muutamia perus tietoja…

Eli… olen 17 –vuotias -98 vuonna syntynyt tyttö, Espoosta. Perheeseen kuuluu vanhemmat ja 19 –vuotias isoveli. Opiskelen Omniassa merkonomiksi ja lisäksi Espoon aikuislukiossa, suoritan siis kaksoistutkintoa. Harrastuksia ei ole, sillä kouluun ja koiran hoitoon menee suurin osa ajasta. Muu aika meneekin kavereiden kanssa. Tosiaan omistan siis koiran, joka on tällähetkellä 1v 8kk (syntynyt 20.2.2014) ja tottelee nimeä Capo (myöhemmin mahdollisesti tulossa kokonainen postaus). Siinä oli varmaankin ne tärkeimmät. :)

Sosiaaliset mediat    Instagram     @Milasutinen
                                 Ask.fm         @Milsuuw
                                 Snapchat      @Milsuuw
                                 YouTube       - Milasutinen


Oikeestaan tätä oon ikävöiny. Tällä hetkellä istun sängyllä, tietokone sylissä, kynttilöiden valossa kirjotelemassa teille mun kuulumisia. Oon miettiny oikeestaan jo hyvin pitkään tätä blogin jatkamista. Onhan tässä tullut jo muutama "uusi alku" tehtyä, jos niitä voi ees siksi kutsua. Mutta tällä kertaa päätin ihan tosissaan jatkaa. Muutin blogin osoitteen, nimen ja pelkistin ulkoasua. Tällä kertaa blogin kirjoittamiseen olenkin saanut enemmän kannustusta kui ennen? tai enemmän se siltä tuntuu ja kaikki se motivoi niin paljon. Koko tämä päivä onkin pyörinyt oikeestaan blogin ympärillä. Tällä hetkellä minulla on jo muutamia postausaiheita.

Ja jos se jotakin ihmetyttää miksi en vain tehnyt kokonaan uutta blogia, johtuu muistoista. Tein blogin kuitenkin vuonna 2012, siihen aikaan mahtuu niin paljon, niin paljon kaikkea. Ja säilyttämällä kaikki vanhat postaukset voin myöhemmin lukea niitä ja samalla "palata" hetkeksi menneisyyteen ja siihen aikaan kun olin nuorempi.

Suurin syy miksi blogi ylipäätään jäi tauolle näinkin pitkäksi aikaa on aika henkilökohtainen, eikä taukoon ole vain yhtä syytä. enkä oo varma haluanko jakaa niitä syitä täällä julkisesti, mutta sen näkee sitte hieman myöhemmin.

Tän päivän postaus taisi olla tälläkertaa tässä, joten seuraavan postauksen merkeissä nähdään. :) Saa toki ehdotella aiheta, joista toivoisit minun kirjoittavan. 





Paita: Gina Tricot
Takki: Vero Moda
Karvaliivi: H&M
Vyö: H&M
Farkut: Gina Tricot
Kengät: Converse
Laukku: H&M



2 kommenttia:

  1. Moi Mila! Seurasin aikoinaan aktiivisesti Youtube-kanavaasi ja sitä kautta löysin tieni tänne blogiinkin. Kiva että olet saanut motiivaatiota jatkaa kirjoittelua :) Toivottavasti innostut taas myös aktiivisemmasta videoiden kuvaamisesta! Jos vlogaus-puolelle saa ehdottaa kuvaustoiveita, niin olisi kiva nähdä esimerkiksi meikkien esittelyä, lempivaatteet ja -asusteet tai vaikkapa eniten käytetyt korut. Niiden kautta olisi mukava päästä kurkistamaan tyyliisi. (Se kun on tainnut muuttua jonkin verran esim. vanhoihin asuvideoihin verrattuna!) Myös ostosvideot ja kuukauden suosikit olisivat mukavia. Toki noita toiveita voisi soveltaa myös tänne blogin puolelle tekstin ja kuvien muodossa, mutta videot ovat ehdottomasti ykköstoiveeni! :D :) Asujen esittelyä toivoisin myös, joko kuvin tai videolla.

    Blogin ulkoasu näyttää hyvältä, sopivan yksinkertainen ja raikas! Tunnelmallista syksyn jatkoa ♡ :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiitos paljon rakentavasta kommentista, video- ja postausehdotuksista. Video/postaustoiveita saa aina esittää, niitä ei voi koskaan olla liikaa :) Luultavammin kuitenkin kirjoittelen enemmän tänne blogiin kuin teen videoita youtubeen (ei voi tietää), mutta videoitakin on tottakai kyllä tulossa. Mukavaa syksyn jatkoa :D

      Poista