perjantai 16. lokakuuta 2015

PITKÄT RAUHALLISET AAMUT

Hyvää huomenta!

Rakastan niin tällaisia hitaita aamuja, kun saa rauhassa herätä ja tehdä aamupalaa, eikä ole kiire mihinkään. Kello on nyt 12 ja heräsin 2h sitten. Ja ensimmäisenä piti tottakai piti antaa Capolle ruoka ja sitten lähteä lenkille. Oli ihanan rauhallista kävellä ulkona kun ei ollut kiire mihinkään ja sai vaan rauhassa kävellä Capon kanssa. Tehtiin siinä noin tunnin lenkki. Ja sitten tultiin kotiin tekemään vähän aamupalaa.



Aamuisin jos mulla on tarpeeksi aikaa ja nälkä, tykkään ”panostaa” ja käyttää enemmän aikaa siihen aamupalaan, oikeestaan muulloin aamupala jää kokonaan syömättä. Joka tietenki tosi huono tapa, eikä siitä kannata ottaa mallia. 

Mutta koska siis tänään oli paljon aikaa tehdä aamupalaa, niin päätin keittää puuroa, koska puuro on helppoa, nopeaa ja täyttävää. Sen lisäksi päätin myös syödä vähän leipää ja hedelmää.




Seuraavaksi olisi tarkoitus käydä vielä vähän kaappeja läpi ja katsoa onko vielä jotain tavaroita myytäväksi huomenna, lauantaina kirpparilla. Koska olen siis tosiaan menossa myymään enemmän tai vähemmän vanhoja vaatteita yms. kirpparille lauantaina. Sitten sen jälkeen olisi vielä tarkoitus nähdä vähä frendejä. Aikas sellanen perus perjantai. Ja kohta syysloma loppuukin ja koulu taas alkaa.




Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti