torstai 22. toukokuuta 2014

LÄHIPÄIVÄT MYDAY 21.5.14


Moikka! :)

Tänään tähän postsukseen tulee teidän pitkään toivoma MyDay joka on kuvattu eilen :) JA ajattelin myös samalla kertoa alkuviikon päivistä :) 

Maanantai: Piti herätä 9, koska 10 meille oli "projektikokous" Sannalla eli suunniteltiin, mitä tehään projekstissa millonkin ja missä. Käytiin myös koululla syömässä ja sitte kuvattiin yks juttu siihen projektiin. Sen jälkeen mentiin takaisin Sannalle ja juteltiin kunnes piti lähtee, loppuillan istuin parvekkeella ja katoin telkkaria. 



Tiistaina: Mentiin Stadiin kuvaamaan sitä meijän projektii, oli muute tosi raskasta kävellä sielä kuumuudessa ympäri ämpäri. Mutta niin tehtiin me muutaki ku vaan kuvattiin sitä projektii. Me oltiin "piknikillä", käytiin Starbucks:sa, shoppailtiin ja muutenki vaa vietettiin aikaa yhessä. Kun mä pääsin kotiin olin nii väsyny et menin vähäks aikaa nukkumaan, luin lehtiä, katoin telkkarii.



















Keskiviikko: Ei varmaan tartte kauheesti kertoa mitään, koska kuvasin My Day- videon



Tänään: Taas helsinkiin ja päätettiin mennä ajoissa ja kuvata projektiin tarvittavat osat nopeesti ja lähtee sitten heti kotiin, koska oltiin jo tiistaina oltu Stadissa n.7 h. Käytiin kuitenki siellä syömässä, Starbucks:sa ja Roberts Coffeessa. Sitten kotona menin ulos ottamaan aurinkoa pariks tunniks.. ja vahingossa nukahdinki siihen, onneks vaan vähäks aikaa :DD Ja sitten tein itelleni vähän ruokaa ja nyt meen suihkuun ja parin tunnin päästä nukkumaan!


3 kommenttia:

  1. hyi frappucinot on järkyttävän makeita ja liian kalliita ottaen huomioon ettei niis oo kahvia juuri yhtään :(

    VastaaPoista