maanantai 26. syyskuuta 2016

MINUUTIN ASUKUVAT


Otsikko tosissaan kertoo juuri siitä, kuinka kauan kyseisten asukuvien ottamisessa meni. Mentiin siis perjantaina taas Juulin kanssa käymään Stadissa ja heti ku päästiin junasta ulos, niin suunnilleen juostiin ottamaan nopeasti nää kuvat. Ettei valo olisi niin huono ja että päästäisiin nopeasti Paulan luo.
Oli kyllä ihan super kiva nähdä Paulaa pitkästä aikaa, kun viime kerrasta onkin jo vierähtänyt jo tovi. Oli kyllä tunteiden vuoristorata tämäkin päivä. Purskahdin itkuun monestakin syystä, kun halasin Paulaa. 

Siinä sitten kierreltiin muutamia kauppoja ja sitten käytiin hakemassa Starbucksista vähän kahvia ja mentiin Espalle hetkeksi. Siitä pian sitten siirryttiin Kamppiin. Mentiin BurgerKingiin istumaan, sielä sitten vaihdettiin kunnolla kuulumisia ja vähän syötiin. Jossainvaiheessa siihen sitten tuli pari Paulan frendiä ja siinä sitten juteltiin kaikkea enemmän ja vähemmän turhaa. 




Takki - Boohoo

Mekko - BikBok

Kengät - Nike

Reppu - Nike

Choker - Stradivarius

Kello - Michael Kors

Sormukset - Lindex







Vähän siinä kymmenen jälkeen lähdettiin sitten kotiin päin. Nähtiin siinä kyllä nopeasti myös Veraa, ennekun oli aika lähteä. Mun ja Juulin osalta loppuilta/alkuyö oli mitä oli. Näin lyhyesti sanottuna oltaisiin voitu mennä "sieltä mistä aita on matalin". Juuli ehdotti, että mentäisiin kotiin vaihdolla, eli junalla vantaankoskelle ja sieltä sitten bussilla kotiin. Mutta sitten kävikin niin, että juna oli hieman myöhässä ja siksi myöhästyttiin bussista. Katsottiinkin, sitten milloin tulisi seuraava bussi, jolla päästäisiin kotiin. Kello oli silloin noin 23.11. Seuraava tulisi vasta 00.06. Ja piti mennä Myyrmäkeen. Ongalmana oli myös se, että omasta bussikortista oli loppunut jo raha, mutta onneksi Myyrmäessä oli sellainen hsl kone? mistä voi sitten ostaa lipun tai ladata matkakorttia. Ja siinä sitten odoteltiin bussia, että päästäisiin kotiin. Kotona olinkin sitten vasta noin 1.
Ja pakko kyllä sanoa, että mua kyllä vitutti tämä bussista myöhästyminen aivan suunnattomasti, kun olisin halunnut olla kotona jo siinä heti 22 jälkeen.




Asukuvien laadusta valitettavasti huomaa, että hieman kiireellä on nämä räpsitty. Suuret pahoittelut siitä.

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti