maanantai 5. syyskuuta 2016

VIIKONLOPPUFIILIKSET

Yksi ihanimmista ja samalla kamalimmista tunteista on se kun rakastaa jotain niin paljon että sattuu ja itku on herkässä kun edes ajattelee. Koko sunnuntain sain tuntea tätä oloa, ihan niin paljon ettei kyyneleitä enää edes tullut. Viikonloppuna oli tarkoitus vain rentoutua ja olla tekemättä lähes mitään, mutta nyt olo on sellainen, kuin ei olisi nukkunut hetkeäkään.

Ajattelin nyt kuitenkin hieman lisää kertoa mun viikonlopusta ja jakaa vähän mun fiiliksiä. Perjantai oli yhtä tunteiden vuoristorataa tai oikeastaan näin voisi sanoa koko viikonlopusta. Noh mutta perjantai aamuna heräsin siihen kun Juuli ilmoitti tulevansa meille heti siinä 9 jälkeen, oli super hyvä fiilis, siinä sitten päivä eteni ja alkoi vituttamaan yksi sun toinen asia. Sitten siinä kello 15 aikaan tuli vähän siivoiltua, kävin suihkussa ja aloin laittatumaan, sillä illalla mun ja Juulin oli tarkoitus mennä stadiin viettämään vähän iltaa. Alkuillasta oli tosi hyvä fiilis, mutta yksikin ihminen voi pilata kaiken sen hyvän fiiliksen yhdellä viestillä ja niin tämä kyseinen henkilö päätti tehdä, siinä fiilis sitten laski. Rankasti. Ilta olikin sitten aika lopuillaan ja fiilis oli siinä vaiheessa jo paljon paljon parempi. Ja sitten taas tiputtiin siihen paskaan fiilikseen, mutta onneks sai pian sitten mennä nukkumaan ja rauhottumaan.

Lauantaina sängystä piti pompata ylös supernopeasti ja lähteä heti liikenteeseen, olo oli silloin ihan hyvä, ei mitenkää kovinkaan kehumisen arvoinen. Mutta lauantai aamuna lähdettiin käymään vähän kahvilla, kaupassa ja postissa. Sen jälkeen tehtiin vähän ruokaa ja lepäiltiin, käytiin myös lenkillä koiran kanssa. Mutta sitten oli sen paskan fiiliksen "aika" ja päätin mennä nukkumaan, jos olo sitten vaikka helpottuisi. Pari tuntia siinä tuli nukuttua, ja herätessä olo oli paljon parempi. Sitten lähettiinkin vähän stadiin autoilemaan, kun ei mutakaan tekemistä ollut. Siinä meniki sitten se loppuilta. 

Eilen olikin sitten lähes samanlainen päivä kuin lauantai, aamulla piti käydä ostamassa muutamat koulukirjat ja muuten aikaa tuli vietettyä kotona koiran kanssa. Ja fiilikset oli muutenkin jotenki tosi surkeat ja jo valmiiksi huonon fiiliksen pilasi sitten huonot uutiset, jonka jälkeen päätin lukittautua omaan huoneeseen, heittää peiton korville, syödä herkkuja ja katsoa netflixiä koiran kanssa. 

Välillä vähän tälläistä erilaista postausta tännekkin. Tästä huomaa varsin hyvin, ettei fiilis aina ole todellakaan sieltä parhaimmasta päästä. Suoraan sanottuna täysin paskat fiilikset jäi päälimäisenä mieleen tästä viikonlopusta. 











Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti