sunnuntai 25. syyskuuta 2016

UUSI NEULEMEKKO

Noniin, vihdoin sain aikaseksi istua tähän koneen ääreen ja alkaa käymään näitä viime lauantain asukuvia läpi. Mentiin Juulin kanssa siis viime lauantaina Helsinkiin, tarkoituksena oli mennä käymään Starbucksissa, ja mennä ottamaan muutamat asukuvat ja mennä leffaan. Tälläkertaa kävi niin, että oltiin Stadissa vähän ennen 18 ja koska Starbucks meni 18 kiinni niin pätettiin käydä hakemassa kahvit ihan rautatieaseman Robert’s coffeesta, jonka jälkeen suunnattiin ottamaan asukuvia.





Ehkä noin kuukausi sitten tilasin House of brandon –nimiseltä nettisivulta itselleni sellaisen neulemekon ja jo tilausvaiheessa tiesin 2 ihanaa asua, joihin mekko sopisi täydellisesti. Ja kun mekko tuli odotin vain päivää, jolloin saisin pukea sen päälleni. Hieman epäröin lauantaina mekon pukemista, koska ulkona ei ollut mikään ihan lämpimin päivä ja enkä halunnut, että tulisi kylmä. Päinvastoin, Helsingissä oli melkeinpä kuuma.



Takki - Zara

Huivi - VeroModa

Laukku - Michael Kors

Kengät - Skobunkten

Mekko - HouseOfBrandon (VeroModa)

Kello - Michael Kors

Choker - Stradivarius



Asukuvien räpsimisen jälkeen katottiin vähän mitä leffoja siellä sinä päivänä menisi, mutta huomattiin että kaikki leffat alkoivat niin myöhään, ettei jaksettu sitten jäädä odottelemaan montaa tuntia leffan alkua. Käytiin sitten K-Supermarketissa ostamassa vähän ruokaa ja sen jälkeen lähdettiinkin sellon kautta meille.



Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti