sunnuntai 1. toukokuuta 2016

VAPPU 2016

Vappu 2016 oli ja meni. Ja nyt pääsette vähän perehtymään paremmin mitä tämän vuotinen vappuni sisälsi, muutamien puhelinkuvien kera.

Siispä aloitetaan lauantaista. Nukuin pitkästä aikaa niin hyvin, etten edes herännyt aamusalille, joten se jäi tälläkertaa väliin. Joten aamupäivän kulutin Netflixiä katsellen. Ja vasta iltapäivällä aloin laittautumaan iltaa varten. Siinä sitten 19 aikaan suunnattiin kohti Helsinkiä jossa tavattais Janika ja mentäis sitten yhdessä porukalla kaivariin. Ja kaivarissa seuraamme liittyi sitten Sara ja Tanja. Joten vietettiin sitten loppuilta porukalla kaivarissa, kierreltiin, juteltiin ihmisille ja muutenkin juhlittiin vappua. Ja kotiin ja nukkumaan pääsin siinä joskus 03 aikaan.




Ja ehkä helvetillisimmän yön jälkeen oli sunnuntai, joka alkoi kylläkin hyvällä ja aurinkoisella fiiliksellä, sillä sää oli mitä mahtavin. Noin puolenpäivän aikaan oli aika palata rikospaikalle, eli kaivariin picnikille. Oli ihan älyttömän lämmin ja kaunis päivä. Oli vaan niin ihanaa kävellä Helsingissä kun oli niin lämmin. Aurinko vain paistoi ja lämmitti ihanasti, eikä tuulikaan tuntunut yhtään kylmältä. Kaivarissa kuluikin suurinosa iltapäivästä. Ja loppuilta kuluikin sitten oikeastaan siinä, kun makasin parvekkeen sohvalla, sillä olin niin väsynyt tekemään mitään muutakaan. Ja tällähetkellä juon kahvia ja vain rentoudun ja valmistaudun seuraavaan viikkoon. Ja kohta puoliin alan raahautumaan peittojen alle nukkumaan.






Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti