perjantai 13. toukokuuta 2016

FINALLY EIGHTEEN

Tänään on mun synttärit, ja kyllä täytän 18... Apua miten nopeasti aika onkaan kulunut, kun tuntuu siltä että olisin vasta juuri täyttänyt 17. Ja nyt olen jo 18 vuotias. Ja nyt on viimeistään aika alkaa ottaa enemmän vastuuta itsestään ja omista tekemisistään, joka on hyvin pelottavaa ja jännittävää. Mutta nyt ei keskitytä siihen.
Tämä päivä alkoi ihanasti. Sain nukkua pitkään ja herätä rauhassa, koska en mennyt tänään kouluun. Pian heräämisen jälkeen lähdin lenkille, koska rakastan aamutreenejä, mutta koska aikaa salille menemiselle ei ollut, niin päätin käydä vain lenkillä. Sitten oli suihkun ja laittautumisen aika. Ja oikeastaan vasta siinä aloin pohtimaan aikuisuutta ja sitä mitä se tuo. Pretty scary. Päivän jännitystä ei ainakaan vähentänyt se, että minulla oli 12.30 inssi tänään, joka meni onneksi läpi ja oon siitä niin innoissani, sillä jännitin ja stressasin sitä niin paljon! Mulla on niin hyvä fiilis tänään, koulustressi on vähän jäänyt kun sain hommia hoidettua alta pois. Ja inssin läpi pääseminen vain lisäsi sitä hyvää fiilistä. Ja nyt tänään ja huomenna tarkoituksena on vain nauttia ja juhlia näitä synttäreitä. Kerrankos sitä täyttää 18.
Iha juuri ruoka on valmista, päätettiin ravintolaan menemisen sijaan tehdä kotona kunnon juhlaruoka. Ruua ja kahvittelujen jälkeen olisi tarkoitus vaihtaa vaatteet ja mennä sitten käymään parin frendin kanssa stadin yöelämässä. Ja huomenna, kun on enemmän aikaa, olis sitten tarkoitus juhlistaa tätä vähän muiden kavereiden kanssa kun ei tässä yhdessä päivässä riitä tunnit tähän kaikkeen, mutta saatte kuulla siitä lisää varmaan huomenna.





Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti