sunnuntai 22. toukokuuta 2016

JÄÄKIEKKO PAINOTTEISTA

Lauantaina olikin suht aikainen herätys sillä iltapäivällä oli ristiäiset, jonne meidät oli noin 3 viikkoa sitten kutsuttu. En muista milloin viimeeksi olisin ollut ristiäisissä, sillä siitä onkin jo sen verran aikaa. Taitaa itseasiassa olla jo 5-vuotta. Mutta eilen olimme koko perheen kanssa perhettuttujen poikavauvan ristiäisissä ja ihanan poikavauvan nimeksi tuli Joel Armas.

Ristiäisten jälkeen kävin kotona vain hakemassa auton ja suuntasin sen jälkeen mun kummeille yöksi. Pitkästä aikaa sielläkin yötä. Viimeeksi kun sielä olin yötä, menin skootterilla ja nyt sitten autolla. Oli kiva vain viettää sellaista ihanaa rentoa iltaa, syödä vähän herkkuja ja katsoa leffoja.

Sunnuntai oli todellinen lepopäivä. Heräsin 11, söin aamupalaa. Sitte katottiin leffoja, syötiin, katsottiin lisää leffoja ja sitten jääkiekkoa ja sitten käytiin kävelemässä tunnin ajan, jonka jälkeen olikin aika suunnata takaisin kotiin. Olihan kello jo melkein 20. Ja nyt katsotaan jääkiekkoa ja jännitetään voittaako Suomi vai ei.




Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti