sunnuntai 15. toukokuuta 2016

POP THE CHAMPANGE!

Eilen juhlittiin sitten vielä vähän lisää mun synttäreitä, vähän isommalla porukalla, kuin toissapäivänä. Tarkoituksena ei ollut pitää mitään 150 henkilön juhlia. Tarkoituksena oli vain kutsua kaverit meille syömään, juomaan ja nauttimaan ihanasta, mutta hieman sateisesta päivästä ja samalla juhlia näitä mun synttäreitä. Tuntuu jotenkin siltä, että harvoin tulee sellaista tilaisuutta, että saisi kaikki kaverit saman katon alle, kun kaikilla on aina jotain. Mutta tänään sain suurimman osan kavereista paikalle, joka oli ihanaa.
Sara tuli käymään aamupäivällä 12-13, kun illalla ei olisi päässyt. Kunhan juteltiin ja vaihdettiin vähän kuulumisia, kun siitä on taas vierähtänyt aikaa kun ollaan viimeksi nähty. Pian siitä kun Sara lähti, tein muutamia valmisteluja. Ja sitten tuli Juuli. Juuli tuli puol 4 aikaan, koska mulla oli Juulille muutama homma.
Muut tuli oikeastaan siinä klo 18 ja vähän jälkeen. Kun porukka oli suurin piirtein kasassa, alettiin syömään. Syötiin salaattia, patonkia, aika sellasta perus yksinkertaista ruokaa. Kun isommalle porukalle on niin hankala tehdä jotain "isompaa" ruokaa, kun sen pitäisi olla sellaista mitä kaikki syö. Joten itse koin, että salaatti, jonka saa itse koota olisi paras ratkaisu. Sitten syötiin mun yhtä lemppari kakkua, mangokakkua. Se on niin hyvää ja jotenkin tosi kesäistä, joten se sopi hyvin tähän alkukesänjuhlaan. Sitten syömisen jälkeen vain vietettiin aikaa, juteltiin, istuttiin parvekkeella ja kuunneltiin musiikkia. Se oli just se mitä halusin. Halusinkin vain viettää ihanan päivän tärkeiden ihmisten kanssa,eikä edes pieni sade haitannut.






Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti