lauantai 7. toukokuuta 2016

MEREN ÄÄRELLÄ

Tänään oli jälleen aivan ihana sää, joten se oli pakko käyttää hyödyksi jotenkin muuten kuin vain kotona maatessa. Lähes koko aamupäivä meni kotona, tehtiin ruokaa, siivoiltiin vähän ja me käytiin Capon kanssa myös vähän pelolla juoksemassa vapaana ja kuluttamassa samalla kaikki ylimääräiset energiat pois. Mutta sitten iltapäivällä mentiin Janikan kanssa Stadiin kuvailemaan ja merenrantaan minipiknikille. Käveltiin Eiranrantaan ja matkalla käytiin kaupasta ostamassa jotain juotavaa ja vähän pientä syötävää, jonka jälkeen suunnattiin, sitten rantaan istumaan. Oli ihan älyttömän nätti sää, vaikka viileä tuuli tuntui inhottavasti jaloissa, kun ei ollut mitään suojana. Siinä istuskellessa pari tuntia kului nopeasti, mutta sitten kun tuli liian kylmä päätettiin vaihtaa paikkaa, jonnekkin hieman suojaisampaan. Ja siellä sitten istuttiin hetki ja lähdettiin jatkamaan matkaa kohti keskustaa.

Jonkin ajan kulutta siitä, päätettiin lähteä Janikalle. Ilma alkoi nimittäin jo olla sen verran viileä, että ulkona olisi liian kylmä olla, eikä muutakaan tekemistä olisi. Loppuilta istuttiin Janikan huoneessa, syötiin vähän sipsiä ja juteltiin, siihen asti kunnes lähdin kotiin. Ja nyt seuraavana olisi tarkoitus mennä nukkumaan, jotta jaksaa huomenna viettää äitienpäivää (vaikka ei mitään erikoisempia suunnitelmia olekkaa) ja tehdä vähän pakollisia kouluhommia.

Oli kyllä niin ihanaa istua meren äärellä ja nauttia ihanasta säästä, että on pako toteutta tämä uudestan kesällä paremmalla ”varustuksella” ja isommalla porukalla. 











Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti