sunnuntai 10. tammikuuta 2016

RENTOUTUMIS VIIKONLOPPU

Hyvää sunnuntaita!

Viikonloppu on taas jälleen pian ohi ja uusi viikko alkaa. Tämä viikonloppu oli minulle enemmänkin sellainen "rentoutumis viikonloppu". Siis olen vain ollut kotona ja tehnyt juttuja Capon kanssa. Jospa vaikka kertoisin hieman tästä viikonlopusta. 
...Aloitetaan vaikka perjantaista, joka ei mennyt kaikilta osilta ihan niin hyvin kun olisi voinut. Mutta toisaalta perjantai oli samaa aikaa yks sellainen päivä mitä olen niin pitkään odottanut (siitä lisää myöhemmin, ensi viikolla). Perjantaina kävin myös "pikaisesti" Juulin kanssa sellossa, jonka jälkeen mentiin meille. Tehtiin ruokaa, kuunneltiin musiikkia ja juteltiin, Juulin lähtemisen jälkeen katsoin Netflixiä. Ja siinä kuluikin perjantai päivä.






Lauantain & sunnuntain päätin omistaa lähes kokonaan Capolle. Käytiin muutamaan kertaan pellolla juoksemassa, koska se on sellainen asia mistä Capo nauttii niin paljon. Lauantaina myös harjasin ja pesin Capon, vaikka se peseminen ei ihan Capon lempipuuhaa olekaan. Tänään, kun olin pellolla juoksemassa, siinä oli niin hyvä fiilis aurinko paistoi, kuuntelin hyvää musiikkia ja se kun näin miten paljon Capo nautti siitä sai minulle niin hyvän mielen, että taisi siinä pienet onnen kyyneleet tulla. Pellolla juoksemisen jälkeen tultiin takaisin kotiin ja koska Capo oli niin väsynyt, että nukahti heti. Jonka aikana katsoin Netflixistä leffan ja söin samalla keittoa. Leffan jälkeen alkoi siivoaminen. Ja siivoamisen jälkeen oli tarkoitus tehdä vähän koulujuttuja, mutta se vähän jäi kun päätinkin katsoa vähän lisää Netflixiä, mutta onneksi niitä voi vielä huomenna tehdä. Siitä hetki sitten lähdinkin kohti salia. AH miten hyvä fiilis salin jälkeen tulikaan. Ja nyt olen kotona ja tarkoitus olisi seuraavaksi mennä suihkuun, syödä vähän ja mennä kohtapuoliin nukkumaan, jota jaksaa herätä huomenna 06.30 kouluun. 





Näin kului tämä viikonloppu. Toivottavasti muutkin nauttivat viikonlopustaan. 
Tsemppiä uuteen viikkoonPaksu musta sydän

Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti