perjantai 15. tammikuuta 2016

OMA VAPAAPÄIVÄ

Iltaa! Mites teidän perjantai on menny? Mun perjantai on sisältänyt paljon hyvää ja pahaa. Tänään oli mun sellainen "oma loma-päivä", tarkoittaen siis sitä että päätin tänään olla menemättä kouluun ja päätin sen sijaan mennä Juulin kanssa brunssille. Mentiin siis kaupasta ostamaan aamupala juttuja ja mentiin niitä yhdessä syömään.



Tässä kuvassa näkyvä koru on ostettu keskiviikkona tatuoinnin ottamisen jälkeen.
Ja oon täysin rakastunut tähän.

Syömisen jälkeen oli aika soittaa labratuloksia vähän näin pari kuukautta myöhässä. XD mutta parempi myöhään kuin ei millonkaan, eikö? Sitten hieman shoppailtiin. Ostin Ginasta muutaman korun, kun sielä oli koruja -70% alennuksessa, joten sieltä tarttui niitä mukaan 3. Ja kaikki 3 maksoi yhteensä noin 9€ vaikka normaali hinta olisi ollut jopa yli 25€.



"Pitkän koulupäivän" jälkeen menin sitten kotiin, käyttämään Capon lenkillä. Päätettiin taas kerran mennä pellolle vähän juoksemaan ja kuluttamaan energiaa. Pellolla juokseminen on Capon lempipuuhia, joten miksipä ei, kun kerta aikaakin oli reilusti. Sitten kotiin syömään ja siivoomaan. Pian Juuli sitten tulikin meille viettämään iltaa ja siinä sitten odoteltiin Veraa. Oli kyllä mukavaa nähdä Veraakin pitkästä aikaa, kun viime näkemisestä on kulunut jonkin aikaa. Ei sen kummempia illalla tehtykään, kuunneltiin musiikkia, syötiin vähän jäätelöä, juotiin kahvia, juteltiin ja vaihdettiin kuulumisia. Ilta meni jotenki erittäin nopeasti, en sitten tiedä onko se hyvä juttu vai ei. Hahah. Ja nyt loppuiltana olisi tarkoitus katsoa jälleen mitäs muutakaan kuin Netflixiä. 










Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti