keskiviikko 6. tammikuuta 2016

COLD DAY


Iltaa!

Tänään oli loppiaisen lisäksi viimeinen päivä tätä joululomaa ja huomenna alkaa taas koulu. Ei kyllä yhtään huvittaisi raahautua huomenna kouluun. Ulkona on niin kylmä, unirytmi on aivan sekaisin, muta kyllä se kai tästä. Unirytmi palaa varmasti, kun normaali arki taas jatkuu.

Mutta tänään on ollut sellainen päivä, kun on ollut niin paljon tekemistä ja päivä alkoi erikoisen aikaisin. Heräsin tänään ensimmäistä kertaa jo ennen 06, sillä serkkuni, jotka olivat meillä yötä muuttivat tänään Brysseliin, joten heräsin vähän ennen kuin he lähtivät taksilla lentokentälle. Sen jälkeen menin kyllä vielä hetkeksi takaisin nukkumaan, sitten pitikin lähteä käyttämään Capoa aamulenkillä. Ulkona oli niin kylmä, ettei Capokaan viihtynyt ulkona, sitten kello oli jo sen verran paljon, että oli aika syödä aamupalaa, käydä suihkussa, siivota ja aloittaa laittautuminen.





Siivoomisen ja laittautumisen jälkeen, oli aika lähteä taas Capon kanssa lenkille, jonka jälkeen tein meille ruokaa. Syömisen jälkeen jatkoin vielä siivoomista ja samalla piti katsoa myös vähän netflixiä. Sitten kello olikin jo vähän yli 17 ja Juuli ja Janika tuli meille värjäämän Juulin hiuksia. Siinä menikin sitten oikeastaan koko aika mitä oltiin yhdessä, eikä Juulin hiuksista siltikään tullut sellaiset kuin piti. Tai no juotiin siinävälissä vähän kahviakin.

Sitten kello olikin jo sen verran, että Janikan oli aika lähteä kotiin. Minä ja Juuli saatettiin Janika bussiin ja tehtiin iltalenkki Capon kanssa. Ja sitten tultiin meille syömään jäätelöä ja juttelemaan maan ja taivaan välisistä asioista. 







Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

1 kommentti:

  1. Pakko kyllä sanova, että olet kyllä kaunis nuori nainen.
    Ootko sinkku?

    VastaaPoista