torstai 14. tammikuuta 2016

MY FIRST TATTOO

Oon ihan super excited tästä postauksesta, koska tätä oon niin kauan odottanu. Tässä vaiheessa haluan sanoa, että kukaan ei ole pyytänyt tekemään tälläistä postausta, teen tämän postauksen täysin omasta tahdosta. Mutta siis kuten otsikosta voikin jo päätellä mistä tässä postauksessa on kyse. Nimittäin eilen palkittiin monen kuukauden odottaminen ja sain ensimmäisen leiman ihoon, josta olen super innoissani. 


Kävin siis eilen ottamassa ensimmäisen tatuointini, Leppävaarassa sijaitsevassa Sacred tattoo -nimisessä liikkeessä. Enkä voi muuta kuin suositella kyseistä liikettä. Kävin sielä viimeviikon perjantaina (8.1.) varaamassa tatuointi aikaa, jonka sain heti seuraavalle viikolle ja kyselemässä hintaa ja kertomassa minkälaista tatuointia olin suunnitellut. Kun sain lähetettyä heille sähköpostissa kuvat minkä tyylisen tatuoinnin halusin, ei mennyt kuin muutama tunti, kun tatuoinnin suunnitelma oli valmis. 



Sain tatuointi ajan keskiviikolle 13.1.2016 klo. 14. Mutta kello 13 aikaan sain viestin, että voin mennä aikaisemmin. Joten menin jo 14.40 aikaan. Paikanpäällä täytettiin huoltajan kanssa eräs paperi ja sitten aloitettiin tatuoinnin alkuvalmistelut, jonka jälkeen tatuoinnin teko aloitettiin. Tatuoinnin teko ei kestänyt kuin noin 40min eikä se sattunutkaan, vaikkakin tatuoinnin sattumien on täysin yksilöllistä. Sen jälkeen tatuointi "paketoitiin" ja maksamisen jälkeen olin heti valmis lähtemään. 


Ja nyt sitten alkaa tatuoinnin paraneminen ja hoitaminen. Ja noin 3vk päästä olisi aika käydä uudestaan näyttämässä miten tatuointi on parantunut, ja samalla katsotaan, ettei mikään kohta ole kulunut pois tai mitään muutakaan vastaavaa. Mutta jos on, niin Sacred tattoossa tatuointini korjataan veloituksetta hyvän laadun takaamiseksi. 


Tatuoinnin ottamisesta jäi kyllä todella positiivinen kuva. Ja uskon, ettei tämä tatuointi jää suinkaan viimeiseksi.
Kertokaa ihmeessä kommenteissa, jos sinulla on tatuointi jossain ja missä olet sen ottanut.
Ja jos tulee jotain kysymyksiä tästä tatuoinnista, niin vastaan mielelläni niihin kommenteissa. 

Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw 

1 kommentti:

  1. Iha hullun magee tattoo. Voisitko tehä siitä vaikka videon, jossa kertoisit et miten paljon sattu jne.

    VastaaPoista