sunnuntai 15. joulukuuta 2013

JOULUINEN HELSINKI

Moikka ja hyvää sunnuntai iltaa! :)

Tänään on ollu tosi ihana päivä ja on kyllä tullu naurettua monen nauramattoman päivän edestä :) Olin tänään Stadissa mun kahen hyvän ystävän kanssa vähän shoppailemassa ja kiertelemässä, kun sinne Stadiin on tullu ne ihanat jouluvalot, ni käytiin ottaa niistä vähä kuvia! Meijän tarkotuksena oli myös käydä sielä Starbucksissa mutta se vähän jäi ku sielä oli n. 20metrin jono eikä me sitte malttamattomina jaksettu jäädä jonottamaan! Ni jäi sielä sitte käymättä, mutta aijotaan kyllä jossainvaiheessa mennä käymään sielä ku sellanen kerta on :) Stadissa meniki mun sunnuntai päivästä sellaset 7h tuntii. 




























With love, Mila

6 kommenttia:

  1. Mitä järkee mennä shoppaa jos joulu on ihan kohta voisit saada ne ostamas tavarat lahjaks, ellei tietysti ostit joululahjoja muille

    VastaaPoista
  2. Tuntuu idioottimaiselt kysyy mut muistatko yhtää et ku katoitte tos videossaki sellast valkost pitsipeplumpaitaa niiiii oliks siin enemmän niit paitoi ku 4..? xD metsästän sen perään ku kävin just lauantain siel ja siel ei ollu sit kokoi.. Ku tos näytti et se ois ollu ihan täynnä!:) kiitti paljon!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu siis se tanko mis ne paidat roikku ni se oli ihan täynnä! :))

      Poista
  3. Jee,taas videoa.Ihanaa..:)Paljon ihania kuvia!

    VastaaPoista
  4. Vähän tyhmä video, kun kuvasit suurimman osan kenkiäs. XDDD

    VastaaPoista