lauantai 26. lokakuuta 2013

MAKEUP, NAILS, HAIR, CLOTHES

Moikka! :))

Tänään on ollu tosi paljon tekemistä! Koulu oli tänään 08-14 ja kun mä tulin koulusta pesin meihit ja aloin tekemään teille videoo. Sitte joskus noin 15.30 mun serkut tuli meille ja leikin vähän väliä niitten kaa. Otin ulkona parit asukuvat ja sitte laitoin sen videon latautuu Youtubeen. Kotoo lähin noin 17.30 ajelee Suvi-Tuulille, koska sielä me järjestettiin Saralle yllätyssynttärit. Suvi-Tuulilla me puhallettiin ilmapalloja ja sen sellasta kaikenlaista synttäri järjestelyjä.  Sitte ku sara tuli joskus puol 20 me "hypättiin" keittiöstä eteiseen ja alettiin laulaa "paljon onnea vaan" Sitte annettiin Saralle sen lahja, joka oli XBox! :D Sitte syötiin kakkua ja juteltiin sen jälkeen aletiin kattoa leffaa! :) Joskus sitte noinklo.23 lähin ajelee skoballa kotiin ja aiku ihanasti oli sen skoban penkki JÄÄTYNY! Et oikee tosi kiva istuu siihen. Kotona katoin sitte Katsomosta Salkkarit ja seuraavaks meen pesee meikit ja nukkumaan!













Paina---> TÄSTÄ niin pääset videoon!

With love, Mila

8 kommenttia:

  1. Oooks, tosissas noitten kulmien kans?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no eiku läpällä se vetää.

      Poista
    2. Milalle on sanuttu varmaan 50 kertaa noista kulmista.
      Antakaa olla.Ei,se teidän asia oo puuttua Milan kulmiin.:)

      Poista
  2. Ihan eka sanon et en oo hyvä selittää eli toivottavast tajuut täst jotai. Videon saa näkymään mobiililaitteilla vaihtamalla musiikin. Joidenkien musiikkien käyttöoikeudet estävät videon näkyvyyttä mobiililla. Esim. Googlesta löytää ihan varmasti sellasen sivun missä on musiikkia noille videoille jolloin ne näkyy mobiililla. Mukavaa jos tajusit :) ps. Hyvän näkönen kakku!

    VastaaPoista
  3. Video olisi ollut kivempi ilman musiikkia, niin että puheesi olisi kuulunut. Mukava jos kertoisit samalla meikatettasi, että mitä teet. :)

    VastaaPoista