maanantai 21. lokakuuta 2013

KOULUKUVAT 2013-2014





VIHDOINKI NE ON TÄÄLLÄ!!
Kauan odotetut koulukuvat tuli tänään, eikä niissä mennykkää ku yli kuukausi!! Oon posiitiivisesti yllättyny mun koulukuviin, ku yleensä ne menee päin v***ua. Mut jotenki musta tuntuu siltä että nää onnistu! Jee! :)
Uusi jakso on alkanu hyvin, olin tänään jopa ylimääräisillä liikuntatunneilla ihan vapaaehtosesti, tänään on muutenki ollu tosi kiva päivä, vaikka en oo oikeestaa mitään tehnykkää...
Onkos teillä muilla ollu jo koulukuvaukset tai ootteko jo saanu koulukuvanne takasin? Miten meni? Onnistuko hyvin vai huonosti? Laittakaa kommentilla! :)
Ja muistakaa kommentoida niitä Video/postaus ehdotuksia! :)

wää! Teitä lukijoita on kertyny jo 166! ♥ Kohta teitä on jo 200 KIITOS PALJON!!



Moikkaaaaaaa!

13 kommenttia:

  1. Kiva postaus. Me ei olla saatu koulukuvia vielä. Kaverikuva meno ihan ok, mutta yksityis kuva meni ihan perseelleen! :D saariin siis valita jo kuvauspaikan päällä mitkä halutaan hogen tiedän miltä ne näyttää. Ja tee 20 faktaa ittestäs, tai aamu rutiinit :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) no en kyllä usko että koulukuvat meni nii pilalle!! :D

      Poista
  2. Aamurutiinit ois kiva tai sit päivitetty huone postaus. Kynsilakkojen esittely tai meikkien esittely. Minun siveltimet. Kohta vois tehä jo lokakuun suosikit. Iltarutiinit. Noi Videona
    Ja sit postauksena vois olla joku näin olen muuttunut vuosien aikana jos sulla on vanhoja kuvia itestäst et laitat kuvii vaik 5lk - 9lk ajalt :) tai sit joku my day kuvina :)

    VastaaPoista
  3. Hyvin onnistuneet kuvat. :) Videoehdotuksia: huonepostaus, ostosten esittelyjä, jos olet siis jotain ostanut. Ylempi kommentoija ehdotti siveltimien esittelyä, sellainenhan sinun piti muistaakseni joskus tehdäkin? :) Olisi kiva. Ja taas sellainen viikon asut videolla! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! :)) Joo munki mielestä siveltimien esittely on tekemättä! :)

      Poista
  4. Hahah no mun koulukuvat meni hyvin mut se kaverikuva meni muuten hyvin paitsi et mul oli hirvee allikäsi XD kiva ku ei tiiä yhtää milt näyttää ja sit tollai, eikä se kuvaajakaan voi sanoo koskaan mitään jos joku menee pielee ;D no mut sul onnistu mustaki hyvin koulukuvat :)
    Ja videoehdotuksista sen verran et toivoisin meikkivideoo (tiiän oot tehny monii meikkivideoit mut ku tykkään ainaki ite kattoo sellasii), ja sit kaikki hiuspostaukset et kui sul on kasvanu noin pitkät hiukset ja miten hoidat niit yms. ja vaik sellane sun lempitekemiset video et mitä tykkäät mieluiten tehä vapaa-ajal ! Ja loppuun vielä että leipomisvideokin olis hauska jos tekisit :)

    VastaaPoista
  5. kivoi kuvii! Tee taas MyDay kun niitä on niin kiva katella ja vaikka huonepostaus :)

    VastaaPoista
  6. Tee sellainen meikkausvideo, jossa selostat samalla mitä teet ja näytät käyttämäsi tuotteet! :)

    VastaaPoista
  7. ^Tos oli ylempänä oli kivoja ideoita.:)^
    Ilta-ja aamurutiinit,My day,kysymysvastaus video..:D
    Onnistuneet koulukuvat sul,oot kaunis..<3

    VastaaPoista