torstai 20. lokakuuta 2016

THURSDAY BRUNCH

Rakastan, rakastan, rakastan brunsseja. Oltiin sovittu, että syyslomalla syötäisiin yhdessä brunssi. Ja tänään sitten mentiin Sannalle syömään brunssi tyttöjen kesken. Menin siinä 11 aikaan Sannalle ja kun muut tuli niin alettiin tekemään ruokia ja laittamaan niitä pöytään. Siinä menikin sitten yllättävän kauan aikaa, kuin olisi luullut ja nälkäkin oli siinä vaiheessa kova. Mutta vihdoin sitten saatiin kaikki ruuat pöytään ja päästiin syömään.

Tällä brunssilla ruokaa kyllä riitti ja jonkunverran jäi vielä ylikin. Pöytä oli täynnä kaikkia superhyviä herkkuja. Salaattia, riisipiirakkaa, täytettyjä kroisantteja, keksejä, tuoremehua, hedelmiä. Eikä varmasti kenellekkään jäänyt nälkä. Tai ainakin toivon niin. 
Sittenkun brunssi oli syöty, niin chillattiin vielä porukalla, siivoiltiin jälkiä ja siinä sitten pari ihmistä lähti jo kotiinpäin. Kello alkoi lähestyä jo 15 kun oli sitten aika käyttää koirulia lenkillä ja sillä samalla matkalla menin sitten kotiin, käyttämään omaa pientä ulkona. 

Harmittaa kyllä vähän se, että nykyään ei aikataulut oikeen ikinä osu kohdilleen, niin että kaikki pääsis saman pöydän ääreen tai ylipäätään kerkeis näkemään viikolla, tai edes viikonloppuna. Mutta sille ei oikein mitään voi. No mutta onneksi tässä on aikalailla pian tulossa pari kertaa ku kaikki pystyy liittymään seuraan.






Ja nyt.. Katsokaa tätä suloista pientä koira vauvaa, joka pyöri mukana tänään. 
Niin ihana. En kestä!




Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti