maanantai 10. lokakuuta 2016

NO STRESS MONDAY



Huomenta ja ihan super hyvää maanantaita.. tai noh eihän sitä enää oikeastaan ole aamu, kun kello on jo lähemmäs 14. Mutta olkoon nyt noin. Tämä maanantai on alkanut epätavallisen hyvin. Heräsin siinä 9 jälkeen ja lähdin Capon kanssa aamulenkille. Sen jälkeen annoin itselleni luvan vielä maata sängyssä ja katsoa neflixiä. Ja vasta puoli 13 maissa nousin ylös, otin vitamiinit ja menin keittämään teetä. Samalla, kun join teetä lueskelin uusinta Cosmopolitania ja kävin tulevien viikkojen ohjelmaa läpi.
Tajusin siinä sitten, että huomenna mulla on Englannin koe. Ihme ja kumma en stressaa siitä yhtään, niinkuin yleensä mulla on tapana. Huomenna on tosiaan se koe, ja sitten alkaakin pitkään odotettu syysloma. Voisi kyllä melkein sanoa, että syysloma on jo alkanut. Viimeviikollakaan ei nimittäin ollut muuta koulua, kun yksi arviointikeskustelu ja koe.

Tässä lähiaikoina on tullut siivottua jotenkin ihan super paljon. Enkä tällä siivoamisella tarkoita vain imuroimista tai pölyjen pyyhkimistä, vaan turhien tavaroiden hävittämistä, mm. vaatteita, meikkejä, koruja ja kaikkea sellaista on lentänyt roskiin mitä en ole käyttänyt pitkiin aikoihin. Olen vain heittänyt tavaroita radikaalisti roskiin, joita en enää tarvitse tai muuten vain halua säästää. Se on jotenkin tosi ihanaa kun saa heitettyä tarpeettomat tavarat roskiin ja siivottua kunnolla.

Ja nyt koska kello alkaa tosiaan lähestyä jo 14, niin olisi aika pukea vähän vaatetta päälle ja lähteä taas käyttämään Capoa ulkona. Loppupäivän suunnitelmat onki sitte vielä vähän auki. Saa nähdä tuleeko tästä päivästä sellainen chilli "netflix päivä" vai tuleeko sitä lähdettyä vielä jonnekkin. Toisaalta voishan sitä vähän lueskella huomiseen kokeeseen, niin vois sitten levollisin mielin mennä huomenna sitä tekemän, mutta saa nähdä.

Tässä oli nyt vähän mun maanantain fiiliksiä.
Toivottavasti teijänkin viikko on alkanut hyvillä fiiliksillä.

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti