sunnuntai 22. marraskuuta 2015

"SIIVOUS SUNNUNTAI"

Tekstin otsikostakin voi jo pätellä minkälainen päivä tänään on ollut. Siis siivouspäivä. Tänään oli kyllä alunperin tarkoitus mennä joulukadun avajaisii, Helsinkiin. Mutta viimeyönä sain unta vasta 4 jälkeen ja aamulla oli hieman kipeä olo, joten päätin sitten jäädä kotiin. Mutta koska en vain jaksanut maata kokopäivää, niin pakkohan se oli jotain tekemistä keksiä. Siispä käytin Capon lenkillä, jonka jälkeen leivoin keksejä. Teki nimittäin niin paljon mieli sellaisia suklakeksejä. Joten tein niitä jonka jälkeen aloin siivoomaan. Päätin vielä siivota ihan perusteellisesti, vaihtaa lakanat, imuroida, pyyhkiä pölyt ja lattian. Ja muutenkin vaan järjestellä.

Kello on pian 20, sain siivottua ja söin iltapalaksi patonkia, koska tuore patonki..ah nam. Samalla siinä sain myös leikattua veitsellä haavan käteen. HYVÄ MINÄ, miten mä aina onnistun. Seuraavaksi ajattelin vaan mennä suihkuun ja loppuillan vaan rentoutua ja katsoa ehkä televisiota.

Ihanaa mennä illalla puhtaisiin lakanoihin suihkun jälkeen nukkumaan.






Syksyssä ja talvessa. Taino oikeestaan aina pimeinä aikoina on parasta kun saa laittaa paljon paljon kynttilöitä. Tälläkin hitkellä istun mun huoneessa kynttilän valossa, koska RAKASTAN kynttilöitä.



Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti