maanantai 16. marraskuuta 2015

15.11.15 KIRPPUTORILTA SUKAT



Moikka! Kello on nyt vähän jälkeen 15. Normaalisti olisin juuri päässyt koulusta, mutta tänään en mennyt kouluun, koska olo on himan kipeä enkä halua tulla enempää kipeäksi. Tällä viikolla minulla on nimittäin 2 koetta, joista en halua tietenkään olla pois.


Jotenka tämän päivän päätin sitten omistaa blogille ja youtubelle. Eilen oli sunnuntai ja kuvasin eilen MyDay –videon, jonka nyt tänä aamuna editoin jukaisuvalmiiksi. Ja niille joita ei kiinnosta katsoa videota tai jotka eivät noin muuten ole videon ystäviä päätin kertoa eilisestä myös perinteisesti kirjoittamalla.

Sunnuntai alkoi sumuisissa merkeissä, oli siis pilvistä ja kosteaa. Ajattelin että pian alkaisi satamaan vettä. Mutta koska oltiin Juulin kanssa sovittu että mentäisiin Stadiin kuvailemaan ni vaikka sataisi niin sinne mentäisi. Mutta kun olimme bussissa sää alkoi selkeentyä ja pilvet alkoivat siirtyä ja aurinko alkoi jo hieman paistaa. Kun päästiin Stadiin sää oli jo tosi hyvä. Mentiin ostamaan hieman aamupalaa. Ostin kylläkin vaan mansikoita ja viinirypäleitä ja Juuli osti salaatin. Seuraavaksi alettiin matkata kohti kaivaria jossa sitten otattaisiin muutamat kuva. Kun alettiin kuvailemaan asukuvia sää oli niin kaunis ja aurinkoinen. Ja koska kerta kaivarissa oltiin niin käytiin "Kaivarin kanuuna" nimisellä kirppailla vähän kiertelemässä. Seuraavaksi päätettiin lähteä Kamppiin, oli tullut jo sen verran kylmä, että haluttiin käydä kahvilla. Mentiin Espresso Houseen. Hetki siitä, päätetiin käydä vielä toisella kirpputorilla katsomassa, josko sieltä löytyisi jotain. Juuli löysi takin, kengät ja jonkinlaisen kynttiläastian? Kirppistelyjen jälkeen päätettiin lähteä kotiin päin koska ei ollut enää niin muuta tekemistä. 
Oikeestaan siihen päivä omalta osaltani loppui, sillä kotiin päästyäni mulle tuli niin kauhea päänsärky, ettei särkylääkkeetkään auttanut, joten loppuilta meni siitä päänsärystä kärsiessä.








Takki - Everest
Paita - New Yorker
Farkut - Vero Moda 

Kaulakoru - Glitteri

 Kello - Donna Karan

Kengät - Timberland
Laukku - Longchamp




Instagram; Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti