maanantai 3. helmikuuta 2014

EN OLE KUOLLUT

Moikka! :)

Tänään päätin tehdä teille pitkästä aikaa videota, ku monet onki kyselly millon tulee videoo! :) 
Tänään on ollu tosi tylsä päivä. Koska eilen menin vasta 01 nukkumaan olin koko päivän niin väsynyt etten jaksanut oikeen keskittyä yhtään mihinkään, tunneilla ei jaksanut kuunnella yms.. Kotonakaan mä en tehny oikeestaa muuta kun alla olevan video, sitte vähän nukuin koska silmät ei vaan meinannu pysyy auki. Ja nyt sitte pitäs vielä alkaa tekemään Ruotsin läksyjä, vaikka ei yhtään huvittais. 




Haluisittekste et mä tekisin jotain asia- tai mielipidevideoita, jos haluutte laittakaa kommentilla aiheita yms.. Muitakin video- ja postausehotuksia saa laittaa. 
MUISTAKAA LAITTAA VIELÄ LISÄÄ NIITÄ ASK ME ANYTHING KYSYMYKSIÄ! 
Muistakaa seurailla instagramissa: Milsuuw







With love, Mila

8 kommenttia:

  1. tee myday, ja juu jotain mielipide videoitaois kiva jos tekisit! :) Oho.. kunnon pose! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minkä aiheisia mielipidevideoita toivoisit? :) Missä kunnon pose? :D

      Poista
  2. Kiva kun teit videota! :) Ja ihana tuo loppu, "no mitä nyt, älä tule tänne!" :D <3 Noita videoehdotuksia laitoinkin jo pari postausta sitten, eli meikkausvideota, jossa selostat samalla mitä teet ja näytät käyttämäsi tuotteet, viikon asut, ostosten esittely. Nyt tuli mieleen, että lempivaatteidesi esittely videolla! :) Ja joko samassa tai eri videossa myös lempilaukut, kengät, mitä nyt keksitkään. Olisi huippu. :> Ja pakko lisätä vielä, että olet ihana, jätä todellakin tuollaiset huutelijat ja omaan elämäänsä kyllästyneet typerykset täysin omaan arvoonsa. :)

    VastaaPoista
  3. Nättejä nuo kuvat :)

    VastaaPoista
  4. Toi meikki on ihanan luonnollinen.Mielipide video olis tosi kiva..Mun mielestä voisit kertoa vaan mitä mieltä olet esim,Tupakoijista,koulusta ym.Kerrot vaan MITKÄ ASIAT SUA ÄRSYTTÄÄ!:DIhan pieniäkin juttuja voi olla!:)Ei kai siihen eritysta aihetta tarvii olla?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :D
      Mut sitte kun mä teen mielipide videon, haluisin että se aihe olis mahdollisimman kiinnostava/mielenkiintoinen kaikille! :)

      Poista
  5. Kysymyksiä:

    1.Kuinka pitkä olet?
    2.Jos sun pitäis olla jompi kumpi koko elämäsi niin kumpi olisit laiha & ruma vai lihava & kaunis?
    3.Jos joutuisit luopumaan puhelimesta tai meikeistä kummasta luopuisit?
    4.Lempi vaateet?

    VastaaPoista