maanantai 28. elokuuta 2017

KESÄN VIIMEINEN TERASSI-ILTA


Halusin nyt tähän alkuun vähän pahoitella siitä, että oon ollu täällä tänä kesänä jotenkin tosi epäaktiivinen. Tää kesä on menny liian nopeesti, enkä oo jotenkin tehny mitään... Mutta nyt oon täällä kirjottelemassa ja jakamassa teille kuvia, joista oon tosi innoissani. Ja nyt itse asiaan...


Viime keskiviikkona mentiin Janikan kanssa viettämään "pikkulauantaita" mohito kannullisen merkeissä. Mikä oli kivaa. Ja sitä ennen käytiin ostamassa mulle uusi takki ja sitten vielä melko pikaisesti ottamassa mulle muutamia asukuvia tänne. Pitkästä aikaa asukuvat onnistu ihan super hyvin. Löydettiin sellanen kivannäköinen kuvauspaikka jonkun kerrostalon sisäpihalta. Ja nyt tekis mieli vaa laittaa tähän kaikki ne kuvat, joita tuli otettua...mutta ehkä ei nyt kuitenkaan. Ehkä kuitenkin laitan muutaman kuvan enemmän ku normaalisti koska en vaa osannu päättää mitkä jätän pois tästä.


Ei kyllä enää kunnolla tarkene illalla missään terassilla tai muuten vaan ulkona istuskelemassa jossain vaikka piknikillä, ellei siellä sitten oo peittoja, lämpölamppuja ja jonkinlaista suojaa ympärillä. Keskiviikkonakin kun päästiin terassille, niin kääriydyin heti vilttiin mitä sieltä löytyi, koska oli vaan niin viileää jo siinä vaiheessa iltaa. Huomaa kyllä hyvin, että syksy on tulossa. Mutta onneksi ei kuitenkaan niin kylmä ollut, ettei olisi sen takia pärjännyt istuskella sielä.




Takki - Zara
Paita - H&M
Farkut - Carlings
Kengät - Converse
Laukku - H&M
Korvakorut - H&M




Jollain tavalla odotan alkavaa syksyä ja sitä kun tulee vähän viileämpää ja pimeämpää. Jotenkin odotan sitä, että puiden lehdet muuttuvat kauniin värisiksi, voi laittaa huoneen täyteen kynttilöitä ja vain juoda teetä ja katsoa netflixiä. Tottakai on myös ne asiat mitä en todellakaan odota innolla, kuten vesisade ja kaikki ne lenkit ulkona koiran kanssa kylmässä ja vesisateessa. Ja sadelenkin jälkeinen pesu, nimittäin Capo ei ole suihkujen tai kylpyjen suuri fani. Mielummin se jättäisi ne välistä. Mutta se nyt vaan sattuu olemaan niin että täällä Suomessa sataa syksyisin niin paljon ja kukaan ei varmasti halua kuraista koiraa sänkyyn.

Tykkään kyllä aina vuodenaikojen vaihtuessa ostaa jotain uusia juttuja huoneeseen, muuttaa vähän järjestystä tai ihan mitä tahansa muuta. Ja tänä syksynä tai tässä ihan viikon/parin sisällä tapahtuu yks pieni tai ehkä vähän isompi muutos (miten sen nyt ottaa) ja oon siitä tosi innoissani. Se kyllä sitten selviää täällä mikä tää tapahtuva muutos oikein on, ei huolta. 



Tää alkusyksy on siinä mielessä ollut tosi outo, ettei ole tarvinnut mennä kesäloman jälkeen kouluun, toisin kuin jotkut mun kavereista. Kuitenkin siihen oli tottunut sen 12 vuoden aikana, että aina kesäloman jälkeen mennään takaisin kouluun, mutta koska en tiennyt vielä mitä ja mihin haluisin lähteä opiskelemaan, niin en myöskään hakenut mihinkään.
Olen kyllä miettinyt yhtä koulua, joka kiinnostaisi itseasiassa tosi paljon. Tai oikeastaan sielä on muutamakin eri tutkinto, jotka kiinnostaisi mutta en vain jotenkin osannut tehdä vielä päätöstä asian suhteen joten se nyt ainakin hetkeksi jäi mietintään. Jotenkin hassua on se, kun nyt en itse aloita uutta koulua, niin oon vaan innoissani ja jännitän koulua ja koulujuttuja kaikkien kavereiden puolesta.  




Hyvää alkuviikkoa kaikille!
Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti