tiistai 25. heinäkuuta 2017

PERJANTAIN TERASSIKIERROS


Moikka! Pitkästä aikaa vaatejuttuja täällä blogissa. Mulla käy niin monesti niin, että unohdan täysin ottaa asukuvia vaikka kamera olisi otettu mukaan vain ja ainoastaan asukuvien ottamista varten. Ja se harmittaa, koska tykkään tehdä näitä vaatejuttuja tänne. 
Mutta nyt itseasiaan!
Mentiin viime perjantaina Helsinkiin terassille tyttöjen kanssa vähän juhlimaan Sussun synttäreitä. Ja sinne päätin sitten pukea tämän asun joka näissä kuvissa tänään näkyy. Tässä samalla näätte mun tämän hetken lemppari takin, housut ja laukun. Tuntuu, että nykyään "rakennan" jokaisen asun tämän takin ympärille. Mutta eikai se haittaa, tästä takista vain huomaa sen, että tämä on mun lemppari.





Takki - Zara
Kengät - Converse
Laukku - Gina tricot
Toppi - BikBok
Housut - Zara
Aurinkolasit - Gina tricot
Kello - Guess
Choker - Saatu
Kaulakoru - Guess
Korvakorut - H&M
Sormus - Glitter

  

Käytiin perjantaina muutamassakin eri paikassa. Aloitettiin ilta Katajanokalla, sielä Allas Sea Pool merikylpylän terassilla, josta sitten siirryttiin pienen lenkin kautta Apollon sisäpihalle, josta sitten vähän ennen 22 lähdettiin jälleen pienen lenkin kautta kotiinpäin, kun osa siinä vaiheessa jo halusi lähteä kotiin.

 Tossa perjantaissa vähän jäi harmittamaan se, että ilta jäi vähä lyhyeen. Olisi ollut kivempi viettää vähän enemmän aikaa yhdessä, kun oltiin pitkästä aikaa saatu koko porukka kasaan ja kaikki oli nousseet kotisohvalta ja laittautuneet pitkästä aikaa. Mutta sille ei nyt enää voi mitään ehkä ensi kerralla ollaan ulkona kauemmin.

Mutta oli siinä hyvätkin puolet että lähdettiin stadista aikaisin kotiin... noh pääsi aikaisemmin kotiin, nukkumaan eikä seuraava lauantai mennyt ihan kokonaan nukkuessa, toisin kuin silloin jos ilta olisi vielä jatkunut.



Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti