tiistai 4. huhtikuuta 2017

UUDET KENGÄT KEVÄÄSEEN

Moikka taas pitkästä aikaa! Ihanaa kun aletaan pikkuhiljaa lähestyä kevättä ja kesää. Kyllä tätä talvea onkin jo riittänyt. Päätin sitten näin alkukevään kunniaksi ostaa kengät, joita olen himoinnut jo jonkun aikaa. Ehkä joku noin vuosi sitten näin nämä kengät ohimennen ja jo silloin halusin kovasti ostaa nämä, mutta syystä tai toisesta en sillä hetkellä halunnut käyttää rahoja näihin kenkiin. Ja sitten vähän myöhemmin siitä olin päättänyt että nyt menen ostamaan nämä kengät. Mutta yllätys yllätys näitä ei silloin tietenkään löytynyt mistään. Ja sitten se ostaminen vähän jäi. Muistan kyllä kun mua vähän harmitti se, että nämä jäi nyt ostamatta, mutta koska kyseessä on kuitenkin vain kengät niin annoin vaan asian olla.

Ja nyt sitten ehkä viikko sitten käytiin Sellossa pyörimässä ja nämä kengät iski sitten Stadiumissa silmään ja silloin sitten päätin, että jos oma koko näistä kengistä löytyy, niin nämä ovat sitten minun. Ja näin sitten sain nämä ihanat kengät omakseni.
Ei kyllä ollu tarkoitus kertoa koko "tarinaa" siitä, miten nämä kengät sain mutta noh meni jo. 

En vaan malta odottaa, että tulee kunnon kevät, että pääsis sitten käyttää näitä. Koska no valkoset kengät menee heti likaseks jos ulkona sataa vettä tai on yhtään kurasta, niin vois sitten tälläkertaa yrittää pitää nämä kengät puhtaana.





Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti