sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

PÄÄSIÄISEN SALAATTITREFFIT

Oikeastaan joka vuosi siihen asti kunnes Caposta tuli meijän perheenjäsen, pääsiäinen on aina ollut sellainen että tehdään jotain erikoista, kuten mennään laskettelemaan tai mökkeilemään tai ihan mitätahansa muuta, kuin pelkkää kotona oleskelua ja suklaan syömistä. Capon tulemisen jälkeen pääsiäiset ovat omalta osalta sitten jääneet siihen, että vietetään pääsiäistä kotona. Ja näin pääsiäisestä on sitten tullut päivä muidenkin joukossa, sillä mitään sen erikoisempaa ei oikeastaan tapahdu. Ei sillä että tarvitsisikaan aina tapahtua mitään ihmeellistä, mutta kuitenkin.

Tämäkin pääsiäisloma meni samalla kaavalla kuin muutama edellinenkin. Mutta on kyllä ollu mukavaa. Pääsiäisenähän on aika yleistä syödä lammasta tai muuta. Mutta mulla ja Janikalla oli tänä pääsiäisenä "salaattitreffit" vai miksikä sitä nyt voisi kutsua. Vietettiin pääsiäislomalauantaita yhdessä ja syötiin kanasalaattia. Ja puhuttiin kaikesta. Meidän viimenäkemisestäkin on jo vierähtänyt jokunen tovi, niin sitä juttua sitten riittikin. Ilta meni tosi nopeasti. Siis tälläisen illat ovat sellaisia mitä kaipaan ja haluaisin niitä olevan ennemmän. JOTEN KAVERIT JOS LUETTE TÄTÄ NIIN EHDOTTOMASTI TÄLLLÄSIÄ LISÄÄ.

Overall mulla on ollu tosi mukava pääsiäinen, tekemistä, leffoja, hyvää ruokaa ja hyvää seuraa. Voisiko olla parempaa? Toivottavasti ootte kaikki muutkin nauttineet tästä pääsiäisestä ja syöneet hyvin.






IHANAA ALKAVAA VIIKKOA KAIKILLE!
Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti