sunnuntai 31. heinäkuuta 2016

TROUGH THE PHONE

Nyt ei oo taas pitkään aikaan tullu tänne päiviteltyy mitään. Kamera ei oo oikein kulkenu mukana matkassa. Joten nyt taas pitkästä aikaa päätin tehdä tälläisen "Through the phone" -postauksen. Näätte vähän kuvia vime ajoilta ja kuulette vähän lisää, niin pääsette taas kärryille siihen mitä tällähetkellä on meneillään. Ja osa näistä kuvista onkin näkynyt tuolla snapchatin puolella, että jos siellä seurailee @milsuuw, nii pysyy melko hyvin kärryillä mitä tapahtuu.

1. Tässä näkyy mun lempi kotiasu. Lemppari kotipaita ja -housut. 2. Makeup on fleek.
3. Käytiin 30.5. mummolassa, ja heti kun päästiin perille Capo heittäytyi nurmikolle makaamaa. 4. Meillä on usein Juulin kanssa tapana snäppäillä toisillemme ja tämä on ehkäpä yksi niistä ainoista kuvista, jossa näytetään normaaleilta. 

1. Nämä valkoiset kukat on jotenkin tosi suloisia. 2. Tuoremehua ja riisipiirakkaa, NAM. +itsepoimitut kukat.
3. Käytiin tyttöjen kanssa vähän kahvittelemassa TÄSTÄ voit lukea lisää. 4. Kuvassa näkyvät shortsit on kyllä tän kesän lempparit. 

1 & 2. Käytiin Capon kanssa pitkällä iltalenkillä. Oli taas niin ihana nähdä Capo juoksemassa pellolla vapaana.
3. Näin erästä lapsuuden kaveriani 2 vuoden jälkeen. Käytiin kahvilla, syömässä ja vähän shoppailemassa. 4. Niin pikaista, mutta niin herkullista ruokaa.

 1. Aika tavallinen snapchat selfie, ennenkuin lähdettiin Stadiin juhlimaan Suvi-Tuulin synttäreitä. 2. Mayassa söin tälläisen pihviannoksen. Oli kyllä hyvää.
3. Pakollinen vessaselfie samaisen ravintolan vessassa. 4. Ehkäpä ainoa järkevä kuva mikä tuli otettua siinä limusiini ajelulla. Tässäkin laatu nyt on vähän mitä on.

1. Koko juhlaporukka. 2. Sex on the beach.
3. Lähdettiin perjantai-iltapäivällä koko perhe Vantaalle, Myyrmäkeen kävelylle. Silloin olin pukeutunut tälläiseen ihanaan punaiseen mekkoon. 4. Lauantaina meille tuli lounas vieraita, niin silloin tuli heitettyä tälläinen meikki naamaan.


Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti