perjantai 8. heinäkuuta 2016

PÄIVÄKSI TALLINNAAN PAKKAILUT

Huomenna on taas super aikainen herätys. Minä ja Juuli mennään päiväksi Viroon ja laiva lähtee vähän 8 jälkeen. Ja koska itse haluan nukkua niin pitkään kuin mahdollista, niin päätin pakata jo tänä iltana laukun valmiiksi ja päättää huomisen vatteet, ettei siihen sitten tarvitse aamulla käyttää aikaa, aamulla täytyy sitten vain laittaa meikit naamaa, pestä hampaat ja sitten sitä ollaankin jo valmiita lähtöön. Tässä samalla ajattelinkin tehdä postauksen, niin näätte sitten vähän minkalainen sisältö mun laukussa on ja mitä aijon huomenna pukea päälle.



PUHELIN:  Puhelinriippuvainen ei tietenkään lähde mihinkään ilman puhelinta.

LOMPAKKO: Ei varmaan kovinkaan paljoa selittelyjä kaipaa. Uskoisin näin.

PASSI: No tämä on sellainen aika oleellinen, jos menee viroon tai jonnekkin kauemmas.

KAMERA: Blogin kuvia varten on iha hyvä kuitenkin kantaa kameraa mukana. Siinä samalla saa taltioitua päivän tapahtumia ja paljon muistoja talteen. 

HAJUVESI: Tällä kertaa syystä tai toisesta pakkasin mukaan myös hajuveden. Hajuvesi ei olesellainen mitä tulee joka kerta kannettua laukussa, kun poistun kotoa.

MEIKKIPUSSI: Jossa on paljon kaikkea muutakin, kun meikkejä. Jossa on muutamien meikkituotteiden lisäksi, pompuloita, käsirasvaa, särkylääkkeitä, laastareita yms.

AURINKOLASIT: Kesällä oikeastaan pakollinen laukussa oltava. Varmaan yksi inhottavimmista tunteista on se, kun aurinko häikäise, eikä ole aurinkolaseja.

Tästä viron reissusta aattelin tehdä teille postauksen sitten ylihuomenna sunnuntaina. Niin saatte sitten vähän kuvia tänne ja samalla saatte sitten vähän kuulla minkalaista oli ja mitäs me sielä oikein tehtiin. Mutta nyt olis varmaan pikkuhiljaa aika mennä suihkuun ja nukkumaan, ni jaksaa sitten huomenna herätä aikaisin.

Instagram: Milasutinen
Ask.fm: Milsuuw
Youtube: Milasutinen
Snapchat: Milsuuw

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti